|
Příspěvky uživatele - 127.221
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chov pstruhov, 7.6.2019 Jaký druh jesetera budete nasazovat? A velikost? Nejodolnější je sibiřák, taky nejvíc roste. Co krmení, granule? Bacha na příliš tučné krmivo. Jinak Vám fandím a doufám, že při prvním neuspěchu to nevzdáte. Já chci rozběhnout aquaponii do měsíce,... celý příspěvek > |  | Chov pstruhov, 7.6.2019 To je na delší povídání. Nitrifikace a denitrifikace. |  |
|  | Chov pstruhov, 6.6.2019 Tak až narazíte, dejte vědět, podle fotek si myslím, že máte v systému zádrhel. |  | Chov pstruhov, 6.6.2019 A že jste neviděl zarostlý HT tak asi proto, že nechováte ryby.:-) Teplotu vody jste si taky myslel, že udržíte nízkou, když máte nádrž v zemi. Psal jsem Vám, že se bude voda pro pstruhy přehřívat, odpálkoval jste mě, že chcete pstruhy.:-) Ale jinak... celý příspěvek > |  | Chov pstruhov, 6.6.2019 Myslel jsem spíš to PPr co máte do vortexu. Pstruhům 20°C nevadí. Ve filtru v nějaké komoře máte také bublání? |  | Chov pstruhov, 5.6.2019 To máte zatím čistou vodu, až Vám začnou trubky zarůstat to je potom sranda.:-) Většinou všechny přepady dělám minimálně z HT50, ale to jsem Vám myslím už kdysi psal. |  | Chov pstruhov, 3.6.2019 Jahody, papriky atd., jsou nějaký speciální odrůdy pro aquaponii? |  | Chov pstruhov, 2.6.2019  Taky si myslím, že duháči budou mít problém, ale kdyby se Vám podařilo dostat do vody hodně kyslíku možná by vydrželi, ale stejně by asi živořili a byli by náchylní na bakteriální nemoci. Jeseteři je zase drahá záležitost, ale mohli by vydržet.... celý příspěvek > |  | Chov pstruhov, 2.6.2019 Máte to pěkné, kdy plánujete spustit systém? Jen malá poznámka, počítejte prosím s tím, že nové filtry s nitrifikací naběhnout za 2 až 3 měsíce. Vím, že v obchodech s koi startují filtry 1,5 měsíce před naskladněním ryb. Pokud byste potřeboval, mohu... celý příspěvek > |  | Chov pstruhov, 28.5.2019 Dávám je do plechovek od sardinek, co jiného s 12 cm pstruhem, chytrolíne. |  |
|  | Chov pstruhov, 28.5.2019 Asi tak 800 duháku, 12cm, ve 450 L vody, to mám na recirkulačním žlabu s částečným doplňováním čerstvé vody. |  | Chov pstruhov, 22.5.2019  Zdravím, tak jak vám rostou potvory šupinatý? |  | Chov pstruhov, 6.5.2019 Voda ve vortexu by se mela točit proti směru chodu hodinových ručiček. |  | Chov pstruhov, 6.5.2019 Vysavač kalu nepoužívám, mám ve větších nádržích hozené na dně kalové čerpadlo, pouští se denně na 3 minuty. |  | Chov pstruhov, 6.5.2019 UV lampu?...Záleží kam UV lampu umístíte. Co takhle nějaká fotka jezírka, nebyla by? |  |
 |
|
|
|