|
Chov pstruhov, 6.9.2019 Zkuste, uvidíte. |
 |
Chov pstruhov, 3.9.2019 10kg - 150g
15kg - 220g
20kg - 300g
25kg - 325g
30kg - 390g.
|
 |
|
 |
Chov pstruhov, 3.9.2019 Coppens Troco Supreme nebo jiné? |
 |
Chov pstruhov, 3.9.2019 Záleží jaká máte krmivo, krmné dávky většinou bývají na obalu, krmná dávka je závislá hodně na teplotě vody a velikosti ryby. Tabulka je v kg krmiva na den na 100 kg ryb. Krmivo aqua aller. |
 |
Chov pstruhov, 1.9.2019 10 Kg to je pěkné, takovýho pstruha jsem ještě neviděl.:-) |
 |
Chov pstruhov, 2.8.2019 Membránu u vzduchovadla 50 L/min secoch jsem měnil akorát jednou po 4 letech, u Atmana zatím ani jednou, běží 3 roky. Co se týká zdali koupit vzduchovadlo Vám neporadím, neznám velikost vaší nádrže, přítok vody. Pokud používáte čerpadlo, někdy stačí... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 31.7.2019 Nemyslel jste spíš 60 l/min?Vždy záleží na okolnostech, velikost nádrže, přítok, teplota vody. |
 |
Chov pstruhov, 25.7.2019 Jeseteři Vám nezařvou, sibiřák vydrží moc. Jen je potřeba vyladit systém, abyste nedoplňoval tolik vody, zbavujete se tím živin pro rostliny. Ty papriky dožívají ze slepičáků, plody vezmou veškerý živiny co rostlina měla v zásobě a listy nemají kde... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 25.7.2019 Souhlas, je vidět, že to máte zmáklé. Já si dávám do nádrží s jesetery pár pstruhů, na zvýšené dusitany reagují dřív než jeseteři, pokud byste měl teplotu vody pod 23°C tak to můžete vyzkoušet, ale pokud je teplota vody vyšší, pstruh jde po kyslíku... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 25.7.2019 Jeseterům dávám 5x denně max možného co sežerou, nemělo by krmení zůstávat na dně delší dobu. Zkuste prosím zvážit kolik dáváte na jedno krmení, odhadem Vám řeknu jestli je to málo nebo moc. Jinak dávky by měly být na obalu krmení. To krmivo co... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Chov pstruhov, 24.7.2019 Určitě vše vychytáte a vyladíte. Jak často a kolik krmíte? Krmivo máte určené přímo pro jesetry? |
 |
Chov pstruhov, 23.7.2019  Aquaponie stojí, mám teď hodně starostí s rybama, nějak se to všechno sešlo. Rozkmuji jesetery do toho přišel výtěr duháka a aby toho nebylo málo tak Veslonos a mraky práce na zahradě. Máme zatím spoustu zeleniny v normálním skleníku.
Ještě jsem... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 22.7.2019 Tak jak vám to roste pane "Kutile"? Jeseteři ještě neplavou břichem vzhůru?:-) |
 |
Chov pstruhov, 11.7.2019 My už máme jahody ze záhonu vyluxovaný.:-) |
 |
Chov pstruhov, 5.7.2019 Pěkně Vám rostou. Zakrytím jezírka se teplota vody stabilizovala? |
 |