|
Příspěvky uživatele - 127.221
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chov pstruhov, 6.3.2017 Zdravím, od listopadu 2016 mám v nádrži o objemu 10m3 asi 120 duháčů, násada měla cca 9 cm a teď již někteří duháči mají 18 až 20cm. Zkoušel jsem pár duháčů dát do IBC kontejneru a asi po 2.měsících se začali obracet i když jsem intenzivně vzduchoval... celý příspěvek > |  | Chov ryb doma, 27.11.2016 Pořídi jsem si duháče do betonové nadrže vyložené folií, nádrž má objem 10m3, duháčů je 120 ks, 10cm délka. Voda z vrtu, hodně vzduchuji, na stěnách se objevil pruh rzi, patrně vzduchování vytěsnilo z vody Fe, voda není průzračná, průhlednost tak 70... celý příspěvek > |  |
|  | Grilování na žulové desce, 25.7.2008 JuPako myslim ze tady trochu mates lidi, zula z ciny je peknej ksindl napousteji to jakymsi bordelem aby se vic leskla a je to zdravi skodlivy. Ja mam ceskou zulu asi 12 let a je to v pohode. A pokud se zahriva zula nebo kterykoliv kamen jen z jedne... celý příspěvek > |  |
|
|
|