|
Chov pstruhov, 13.3.2019 ešte to "MM" je veľkosť krmiva v milimetroch podľa veľkosti ryby (v tabulke hmotnosti) |
 |
Chov pstruhov, 13.3.2019 krmi sa podľa hmotnosti ryb...
1,85 g pro 40-100 gramovu rybu ak je mate cca 10 ryb tak to vynasobite...
ja je krmim od oka :D bacha aby ste je neprekrmili možu pak skapat
PS: s chovaním pstruhu v žumpe skusenosti... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Chov pstruhov, 11.3.2019 zamrzne mi jazero pri -10 a viac stupňoch, ked budem mať čerpadlo na samem dne? voda bude nonstop cirkulovat + okysličovač...
neskapu pstruhy na nízku teplotu? čítal som že by ryby mali mať teplotu vody minimalne kolem 4... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 10.3.2019 ja už mám násadu PD 4 cm... čo som kupoval velké PD 10+ cm sa báli... lepšie sú malé |
 |
Výpadok prúdu (pstruhy), 10.3.2019 cca 5000 Litru už sme to riešili v sekci Chov pstruhu... |
 |
Výpadok prúdu (pstruhy), 10.3.2019 Do leta je zatiaľ daleko, uvidím jak sa bude dariť novéj násade, zaťiaľ sú v pohode... ked tak to zainvestujem, radšej jak sa pozerať nato jak kapú... |
 |
Výpadok prúdu (pstruhy), 10.3.2019 v lete nekolik dni určite nee... v noci bol vypadek do rána 8- 10 hodín bolo tam 50 karasú a dva pstruhy, jeden skapal, druhý ešte žil ale do dna taky skapal cca 30-40 cm mali... karasi samozrejme prežili |
 |
Výpadok prúdu (pstruhy), 10.3.2019 Duháku: Máte nejakú ochranu proti blesku? celkom mám obavu aby mi blesk do jazera nestrelil ked tam mám zaplé čerpadlá... |
 |
Výpadok prúdu (pstruhy), 10.3.2019 to je pekné drahá záležitosť MV300 stojí 115 Eur + potrebuje minimálne 50 ah bateriu ktorá tiež stojí 100 eur +-
cca 250 eur vratane dovozu je fakt moc pre 50-100 pstruhú, zaťiaľ sa nechystám chovať 2000 ks pstruhä
je aj... celý příspěvek > |
 |
Výpadok prúdu (pstruhy), 9.3.2019 Ak by som pripojil autonabijačku na bateriu s tým meničom napätia tak by to nefungovalo?
väčšinou ked má byť výpadok tak nie som doma... |
 |
|
 |
Výpadok prúdu (pstruhy), 8.3.2019 okysličovač mám 12 W
stačí mi ked to pobeží cca 8-12 hodin taký dlhy výpadok ešte nikdy nebol
Jak silnú autobatériu budem potrebovať?
" Nekupujte menic s obdelnikovym prubehem. "
V tomto sa ja nevyznám...
Jak... celý příspěvek > |
 |
Výpadok prúdu (pstruhy), 5.3.2019 možete poslať odkaz? ja sa v tom moc nevyznám |
 |
Chov pstruhov, 27.2.2019 proč myslíte?
okysličovač, prietok vody aj pritok vody mali...
to že som sa pýtal či prežiju aj bez okysličovača vo velkem jazere bez prítoku s tým nemá nič spoločné... nakoľko sa voda okysliči sama pri veľkom jazere by to... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 24.2.2019 teoreticky: ak by som ve vode nemal amoniak tak by som nemusel meniť vodu? prečo pstruhy potrebujú čistú vodu dopúštať a ostatné ryby nie? (okrem kyslíka)...
v jazere som nikdy s amoniakem problém nemal, vždy jak som zmeral bolo 0-1, to je... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 24.2.2019 ešte som nepočul že by nekto nechal vyhľadovať pstruhy pred zabitím... pokiaľ mate voľnú nadrž prípadne chcete je zabiť všetkých naraz...
dajte foliu a nemusíte nič zakopávať ešte nikdy mi nepremrzlo jazero ani z polovice podľa toho kde... celý příspěvek > |
 |