Příspěvky uživatele - 191.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chov pstruhov, 13.3.2019
ešte to "MM"  je veľkosť krmiva v milimetroch podľa veľkosti ryby (v tabulke hmotnosti)
Chov pstruhov, 13.3.2019
krmi sa podľa hmotnosti ryb...  1,85 g pro 40-100 gramovu rybu ak je mate cca 10 ryb tak to vynasobite...  ja je krmim od oka :D bacha aby ste je neprekrmili možu pak skapat PS: s chovaním pstruhu v žumpe skusenosti... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 11.3.2019
zamrzne mi jazero pri -10 a viac stupňoch, ked budem mať čerpadlo na samem dne? voda bude nonstop cirkulovat + okysličovač...  neskapu pstruhy na nízku teplotu? čítal som že by ryby mali mať teplotu vody minimalne kolem 4... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 10.3.2019
ja už mám násadu PD 4 cm... čo som kupoval velké PD 10+ cm sa báli... lepšie sú malé
Výpadok prúdu (pstruhy), 10.3.2019
cca 5000 Litru už sme to riešili v sekci Chov pstruhu...
Do leta je zatiaľ daleko, uvidím jak sa bude dariť novéj násade, zaťiaľ sú v pohode... ked tak to zainvestujem, radšej jak sa pozerať nato jak kapú...
v lete nekolik dni určite nee... v noci bol vypadek do rána 8- 10 hodín bolo tam 50 karasú a dva pstruhy, jeden skapal, druhý ešte žil ale do dna taky skapal cca 30-40 cm mali... karasi samozrejme prežili 
Duháku:  Máte nejakú ochranu proti blesku? celkom mám obavu aby mi blesk do jazera nestrelil ked tam mám zaplé čerpadlá...
to je pekné drahá záležitosť MV300 stojí 115 Eur + potrebuje minimálne 50 ah bateriu ktorá tiež stojí 100 eur +-   cca 250 eur vratane dovozu je fakt moc pre 50-100 pstruhú, zaťiaľ sa nechystám chovať 2000 ks pstruhä  je aj... celý příspěvek >
Výpadok prúdu (pstruhy), 9.3.2019
Ak by som pripojil autonabijačku na bateriu s tým meničom napätia tak by to nefungovalo? väčšinou ked má byť výpadok tak nie som doma...  
Výpadok prúdu (pstruhy), 8.3.2019
okysličovač mám 12 W  stačí mi ked to pobeží cca 8-12 hodin taký dlhy výpadok ešte nikdy nebol  Jak silnú autobatériu budem potrebovať? " Nekupujte menic s obdelnikovym prubehem. "  V tomto sa ja nevyznám... Jak... celý příspěvek >
Výpadok prúdu (pstruhy), 5.3.2019
možete poslať odkaz? ja sa v tom moc nevyznám
Chov pstruhov, 27.2.2019
proč myslíte?  okysličovač, prietok vody aj pritok vody mali...  to že som sa pýtal či prežiju aj bez okysličovača vo velkem jazere bez prítoku s tým nemá nič spoločné...  nakoľko sa voda okysliči sama pri veľkom jazere by to... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 24.2.2019
teoreticky:  ak by som ve vode nemal amoniak tak by som nemusel meniť vodu? prečo pstruhy potrebujú čistú vodu dopúštať a ostatné ryby nie? (okrem kyslíka)... v jazere som nikdy s amoniakem problém nemal, vždy jak som zmeral bolo 0-1, to je... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 24.2.2019
ešte som nepočul že by nekto nechal vyhľadovať pstruhy pred zabitím... pokiaľ mate voľnú nadrž prípadne chcete je zabiť všetkých naraz... dajte foliu a nemusíte nič zakopávať ešte nikdy mi nepremrzlo jazero ani z polovice podľa toho kde... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika