|
Chov pstruhov, 29.3.2020 nie všetky sú prerostle... to sú iba tie o mesiac staršie, tie rostli najrychlejšie... 10 kg krmiva sa minie do 1-2 mesiaca... stejne je nebudem zabijať naraz... |
 |
Chov pstruhov, 26.3.2020 mám ešte 10 kg granuli... nechávať je pol roka otvorené kým narostú malé nie je dobrý napad... |
 |
|
 |
Chov pstruhov, 24.3.2020 dobre, cez zimu som ich veľa nekrmil, tak moc nenarostli niektoré majú asi 30-45 cm možno viac... už je nemeriam ani nevážim nakoľko sú veľké a pri čistení by sa v 500 L sude udusili... práve uvažujem zda si tento rok kúpiť novú násadu alebo si... celý příspěvek > |
 |
Co mám dělat se vzteklým králíkem?, 3.2.2020 kup kralika, a pak si bud nechaš mladatá alebo samičku :D |
 |
Chov pstruhov, 29.1.2020 jaký máte podberák na pstruhy? čo som mal na kapri sa mi zlomil |
 |
Krmení pstruhu, 21.1.2020 pstruhové krmivo :D |
 |
Chov pstruhov, 21.1.2020 osobne to vidím asi takto... 1. škoda pitnej vody... cez leto je málo vody pak budete delat co? 2. jeseter je dnová ryba (aspoň si to myslím) bude výriť bordel na dne... 3. pokiaľ budú ryby malé fungovať by to malo... mal som PD v 50l akvarku... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 13.1.2020 normalne do hliny a pak umyješ korene pod vodu |
 |
Chov pstruhov, 6.1.2020 chcete povedať že to nie je pravda jo? Absorbovaný dusitan může okysličit hemoglobin na methemoglobin, jehož nadbytek
snižuje schopnost červených krvinek vázat kyslík a transportovat ho po těle. Dusitan v potravinách (a dusičnan
konvertovaný na... celý příspěvek > |
 |
Nemoc pstruha duhového, 6.1.2020 nepošlete obrazek rad by som videl tu vodu... |
 |
|
 |
Chov pstruhov, 6.1.2020 mňa momentálne zaujíma iba jedna vec a to zda nie su ryby chované bez vymeni ryby toxicke pre človeka... nakoľko som čital že pre človeka je škodlivé podľa EU viac ako 50 mg / l dusičnanov... nakoľko je sice voda čista, parametre vody nemeriam, pri... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 5.1.2020 ja filter nečistím jak je mesiac dlhý :D |
 |
Chov pstruhov, 4.1.2020 prej sa majú čistiť z vodu z jazera... aby sa bakterie nezničili |
 |
Chov pstruhov, 12.12.2019 ja som rád že ted ked už je mráz komári nelietajú... mne sa tak premnožili v jazere a sudoch na vodu, že ked som otvoril okno na par minut tak som ich 30 za noc zabil a to doslovne... ked boli menšie ešte je chytali, ted už ne, to mám aj sito... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 3.12.2019 koľko dní je možem nekrmit? |
 |