Příspěvky uživatele - 191.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chov pstruhov, 6.5.2019
problém je že čerpadlo má ochranný krit a cez ten prejde iba plavajuca nečistota vo vode... to co je na dne sa nepohne... aj napriek tomu že mám čerpadlo na uplnom dne... problem s teplotami nemám...
Chov pstruhov, 6.5.2019
kalove čerpadlo tam nechcem dávať lebo by to ryby neprežili... s tým mám osobnú skusenosť,  mal som malinkých pstruhov v akvarku ked som vypuštal vodu iba cez 1 cm hadicu samospadom. normalne ho roztrhlo... od vtedy to už nepouživam ... pri... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 6.5.2019
UV lampu mám pred všetkými filtrami 
Chov pstruhov, 6.5.2019
dneska som si spravil domáci vysavač kalu ze dna... jaky používate vy?
Chov pstruhov, 4.5.2019
easy :D 
Chov pstruhov, 3.5.2019
ešte vec ak budem použivať UV lampu nezabije všetky bakterie vratane tych ktoré rozkladajú NO3?
Chov pstruhov, 3.5.2019
Je zdravá " AQUAPONIE ", konzumacia rastlin pestovaná týmto spôsobom? nakoľko sa vo vode nachádzajú Dusitany a dusičnany v docela velkom množstve ...? iba sa pýtam na váš nazor... nikoho nechcem hejtovať
Chov pstruhov, 28.4.2019
ok vysadím tie rastliny nahusto + budem denne merať kvalitu vody 
Chov pstruhov, 27.4.2019
potrebujem to vedeť aby mi je nezežrali...
Chov pstruhov, 25.4.2019
koľko je to rastlin na 1 m2  možem dať 4-5 cm pstruhy spolu s 8cm +- 1 cm?
Chov pstruhov, 24.4.2019
Dúhaku? koľko to je rastlín? 15-16 jak psal Kutilovi?  " Z toho plyne, že na 1 m2 zeleniny je potřeba 4 kg ryb "
Chov pstruhov, 24.4.2019
tym dnovym sánim som myslel sud nato určený nie sáni vykalu ze dna... to je samozrejmosť každého chovu 
Chov pstruhov, 24.4.2019
1. Je jedno jestli krmení leží na dně nádrže nebo v dnovém sání neni to jedno... z dnoveho sani vykali vylejete... jak to inač chcete delat? plašiť ryby vysávanim alebo kalovym čerpadlem? 2. Proč by krmení v dnovém sání v něm mělo zůstávat?... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 24.4.2019
potapave granule ked spadnu medzi vykale, pstruh je žrať nebude, nejakú granulku zežere aj ze dna.... pstruh neni kapor aby sa rypal v sračkach... granule začnú kaziť vodu, ak to nebudeš riešiť ryby skapu, musiš krmiť tak aby granule zožrali... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 22.4.2019
vodu dopúštám...  neviem co je zlé na filtry ktorý zachytí doslovne miniaturne nečistoti... aspoň nepotrebujem odstredivku a podobné blbosti jak kolega plan je nasadiť 100 kusú PD
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika