|
Chov pstruhov, 6.5.2019 problém je že čerpadlo má ochranný krit a cez ten prejde iba plavajuca nečistota vo vode... to co je na dne sa nepohne... aj napriek tomu že mám čerpadlo na uplnom dne... problem s teplotami nemám... |
 |
Chov pstruhov, 6.5.2019 kalove čerpadlo tam nechcem dávať lebo by to ryby neprežili... s tým mám osobnú skusenosť, mal som malinkých pstruhov v akvarku ked som vypuštal vodu iba cez 1 cm hadicu samospadom. normalne ho roztrhlo... od vtedy to už nepouživam ... pri... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Chov pstruhov, 6.5.2019 UV lampu mám pred všetkými filtrami
|
 |
Chov pstruhov, 6.5.2019 dneska som si spravil domáci vysavač kalu ze dna... jaky používate vy? |
 |
Chov pstruhov, 4.5.2019 easy :D |
 |
Chov pstruhov, 3.5.2019 ešte vec ak budem použivať UV lampu nezabije všetky bakterie vratane tych ktoré rozkladajú NO3? |
 |
Chov pstruhov, 3.5.2019 Je zdravá " AQUAPONIE ", konzumacia rastlin pestovaná týmto spôsobom? nakoľko sa vo vode nachádzajú Dusitany a dusičnany v docela velkom množstve ...? iba sa pýtam na váš nazor... nikoho nechcem hejtovať |
 |
Chov pstruhov, 28.4.2019 ok vysadím tie rastliny nahusto + budem denne merať kvalitu vody |
 |
Chov pstruhov, 27.4.2019 potrebujem to vedeť aby mi je nezežrali... |
 |
Chov pstruhov, 25.4.2019 koľko je to rastlin na 1 m2
možem dať 4-5 cm pstruhy spolu s 8cm +- 1 cm? |
 |
|
 |
Chov pstruhov, 24.4.2019 Dúhaku? koľko to je rastlín? 15-16 jak psal Kutilovi?
" Z toho plyne, že na 1 m2 zeleniny je potřeba 4 kg ryb " |
 |
Chov pstruhov, 24.4.2019 tym dnovym sánim som myslel sud nato určený nie sáni vykalu ze dna... to je samozrejmosť každého chovu |
 |
Chov pstruhov, 24.4.2019 1. Je jedno jestli krmení leží na dně nádrže nebo v dnovém sání
neni to jedno... z dnoveho sani vykali vylejete... jak to inač chcete delat? plašiť ryby vysávanim alebo kalovym čerpadlem?
2. Proč by krmení v dnovém sání v něm mělo zůstávat?... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 24.4.2019 potapave granule ked spadnu medzi vykale, pstruh je žrať nebude, nejakú granulku zežere aj ze dna.... pstruh neni kapor aby sa rypal v sračkach... granule začnú kaziť vodu, ak to nebudeš riešiť ryby skapu, musiš krmiť tak aby granule zožrali... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 22.4.2019 vodu dopúštám...
neviem co je zlé na filtry ktorý zachytí doslovne miniaturne nečistoti... aspoň nepotrebujem odstredivku a podobné blbosti jak kolega
plan je nasadiť 100 kusú PD |
 |