|
Chov pstruhov, 22.2.2019 bez pritoku, proste len vykopana jama, plachta, voda cca 10 m3 je realne že by tam pstruh prežil keby tam boli cca max 5? |
 |
Chov pstruhov, 22.2.2019 koľko litru vody by som musel mať v jazere aby som nemusel okysličovač ak by som tam mal napr 1 pstruha nič viac? |
 |
|
 |
Chov pstruhov, 22.2.2019 je realne aby nekto choval pstruhy v jazere bez ničeho iba cca 50 m3 vody? prípadne koľko kusov je takto možne chovať?
|
 |
Chov pstruhov, 20.2.2019 mohli by ste poslať par fotek z vašeho chovu pro inštpíraciu... |
 |
Chov pstruhov, 20.2.2019 vodu nechlorujeme, voda po napustení mala 13 stupňov... jak som psal vrece som nechal 20 minut v bazéne aby sa teplota vyrovnala...
dva pstruhy ktoré boli v jazere o tyždeň dlhšie nahanali novšie o par cm menšie pstruhy
kúpim tento rok... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 19.2.2019 pošlite screen z vašej nádrže som nato zvedavý jak to máte spravené |
 |
Chov pstruhov, 19.2.2019 vzduchovaci kamene mate jaké? skusím pozret dajaké čo robia menšie bublinky...
máte tie nadrže vonku alebo vnútri?
vrece so pstruhmi som dal do vody na 20 minut čiže je nemožne aby dostali šok z teploty (prísun kyslika mali)...
tok vody... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 19.2.2019 jaký máte okysličovač a kamene? |
 |
Chov pstruhov, 19.2.2019 už si to presne nepamätám bylo to asi 3-7 deň jak som je doniesol a nasledne začali kapať v priebehu dvoch dni skapali všetky posledné kusy som sa snažil dať do šerstvej vody a ale aj tak to už neprežili proste plávali jak bez duše proti prúdu ani... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 19.2.2019 minulý rok som mal 5000 L
dopúštal som ze studni,
voda pod 20 cca 18 stupňov
okysličovač 15 L / H
100 násadových pstruhov delka cca 10 cm +- 2 cm
po troch dnoch boli skapaté... pravdepodobne na otravu z... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Chov pstruhov, 19.2.2019 jak silné vzduchovaní? a koľko litru dopúštať denné?
ja mám okysličovač 15 L / M.
koľko pstruhu tam môžem dať? |
 |
Chov pstruhov, 19.2.2019 skuste a uvidíte...
hovorí sa že veľka ryba (cca 30 cm) by mala mať 30 L pre seba
viac asi jak 150 by som ich tam nedával...
závisí od toho jaký silný okysličovač máte...
koľko vody priteká za minutu
koľko... celý příspěvek > |
 |
Clarias - sumecek africky, 15.2.2019 prežije aj pod 20 stupňov? cca 15 stupňov? chcel by som ho dať do jazierka... na zimu do sklepa kde je viac menej 18 stupňov... pstruhy sú moc OP stači jeden celodnový výpadek a su RIP, nehovoriac o kvalite vody |
 |
Aquaponicky chov pstruhu, 15.2.2019 je to naročnejší jak chovať ho v jazere... aspoň čo som ja skúšal 3x mi skapali, iba v jazere by prežili keby nebol výpadok prúdu... |
 |
Chov karasu v 1000l jezirku bez filtrace, 3.6.2018 karasi prežijú všetko :D osobná skúsenosť, nehorázne znehodnotujú kvalitu vody |
 |