Příspěvky uživatele - 127.221

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výpadok prúdu (pstruhy), 9.3.2019
Používám záložní zdroj MV300, ale teď jsem koukal, že Melichar jej v nabídce již nemá. Tak třeba tento: Záložní zdroj MHPower MPU300-12,UPS,300W, čistá sinus Mám k tomu 90Ah baterku a zrovna dnes jsem to testoval, vše běželo asi 6 h, mám... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 24.2.2019
Když tam budete mít dost rostlin, tak tam můžete mít i 50 pstruhů. Jinak se ani nedívím, že Vám ti pstruzi pokapali.
Chov pstruhov, 24.2.2019
Myslíte odizolovat tepelně? Není nutné. Před zabitím pstruha je lepší když 2 až 3 dny je bez potravy, kuchání je pak čistější. Osobně to nedodržuji, dostanu chuť na pstruha a za 2 hoďky je na pánvičce.:-)
Chov pstruhov, 22.2.2019
Nějaký přítok?
Chov pstruhov, 22.2.2019
Omlouvám se, ale foto sem dávat nebudu. Prostě zakopaná jímka v zemi.
Chov pstruhov, 19.2.2019
Používám provzdušňovací elementy, trubkový nebo diskový. V tom, ale problém nehledejte a ty kameny co máte fungují celkem dobře, akorát se časem zanesou. Nádrže mám venku i uvnitř, ty venku mám zakopaný v zemi. Tušíte kolik stupňů měla voda v... celý příspěvek >
Jeseteři, 19.2.2019
Jezírko čistit když je voda ještě chladná a taky si dát pozor na rozdílné teploty vody 5 °C je pro něj smrtelné. Jinak jeseteří jsou herci, dělá mrtvého třeba celý den, je potřeba ho rozpohybovat, jinak opravdu lekne.
Chov pstruhov, 19.2.2019
Vzduchovadla používám Atman nebo Secoh takový ty "želvy" mám třeba 1 želvu na 3 nádrže. Většinou mívám v nádrži o objemu 5m3 asi 500 duháků nebo 400 sivenů nebo 400 potočáků nebo 130 jeseterů, to se bavíme o velikosti ryb 30 cm. Pokud jsou menší 10... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 19.2.2019
Troufnu si tvrdit, že se pstruzi neotrávili z výkalů, to by nebylo tak rychle.Kyslíku taky měli dost na velikost a množství. Stresem pstruh moc netrpí, stresem může uhynou 1 až 3 ze 100, ne všichni. To Vám uhynuli do 3. dnů všichni pstruzi?
Chov pstruhov, 19.2.2019
Je potřeba udržet ve vodě kyslík nad 7 mg/L, teoreticky těch 15L/min by mohlo stačit když bude dobrý bublátor (jemné bublinky), já dávám cca 25L/min.Jinak si občas pujčím měřák na kyslík, hlavně v létě. Dopouštět stačí 20 až 30L/h vody.
Chov pstruhov, 19.2.2019
Když udržíte teplotu pod 20C tak klidně 300 ks. Vzduchování + přítok vody podmínkou. Kdy jste ty ročky nasazoval? Pokud někdy v březnu, tak to jste udělal pěkný přírustek, odhaduji, že měli tak 500g a víc?
Chov pstruhov, 19.2.2019
Zdravím, minulý týden jsem hovořil s člověkem který ví o pstruhovi úplně všechno, jezdím k němu když mám problém s nějakou pstruží nemocí nebo parazitem, vždy mi pomohl. Ani on nedoporučuje pstruha pro aquaponii i když udržíte teplotu na přijatelné... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 5.2.2019
Teď momentálně testuji do jaké velikosti vydrží pstruzi v IBC bez újmy. Mám jich tam 60 od pludku a teď už májí tak 15 cm. Zatím rostou rychleji než ve velké nádrži kde jich je 300. IBC mám v nevytápěné garáži a velkou nádrž venku zakopanou v zemi,... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 4.2.2019
Mohu se zeptat, jaké máte zkušenosti s chovem ryb? Akvarko?
Chov pstruhov, 4.2.2019
Vy jste prosím odkud? Pouhým koloběhem vody amoniak neodloučíte, sám se neodpaří. Bude nutné do systému zařadit nitrifikační filtr a stejně se nevyhnete dopouštění vody. 
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika