Příspěvky uživatele - 127.221

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chov pstruhov, 27.4.2019
"Dúhaku? koľko to je rastlín? 15-16 jak psal Kutilovi?" Nevím, nemám aquaponii.
Chov pstruhov, 27.4.2019
Pokud se do sání pstruh vejde tak tam zajede.
Chov pstruhov, 26.4.2019
Neděste se, to sání půjde jednoduše vyčistit. Navařil bych do toho PPr před kohout T kus směrem nahoru, do toho trubku nad hladinu, pak tam strčíte hadici, foukne do toho a bordel vyletí do vířivky a když zavřete ventil tak i směrem do nádrže.... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 26.4.2019
Vy máte dotazy, že by z Vás jeden vyrtostl.
Chov pstruhov, 24.4.2019
To sání spíš bude zarůstat řasou nebo co je to za sliz, ale dá se to lehce profouknout vzduchem. No a taky Vám malý průměry potrubí můžou dělat neplechu s hladinama v jednotlivých nádržích.
Chov pstruhov, 24.4.2019
Netvrdím, že je dnové sání blbost, taky mám v některých nádržích dnové sání, jen jsem upozornil, že to může být zdroj problémů. Pokud je správný průtok a správné síto funguje dobře. Ideální je odebírat vodu dnovým sáním i z hladiny. Dnové sání... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 24.4.2019
To se Vám bude ucpávat, vstup do vířivky chce aspoň HT40 (odpadní potrubí) a klidně 2x, voda do vortexu musí jít velice pomalu.
Chov pstruhov, 23.4.2019
Dnové sání způsobuje více problémů než užitku. Padají tam nesežrané granule a kazí vodu. U jeseterů je dnová výpust úplně špatně, ale to je na dlouhé povídání. Co se týká vortexu, mám takto vyrobený 3 filtry, vortex funguje dobře když jsou správné... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 21.4.2019
xxx.xxx.191.3 (?) 18.4.2019 19:58 koľko ich tam budete chovať? koľko PD mám dať do 10 m3?  mám filtráciu na extremne malé nečistoty  + BIO filtráciu, okysličovač dáva 15 litru vzduchu za minutu Je pstruh schopný prežiť aj bez... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 21.4.2019
Nejhorší bude začátek, než naběhnou filtry a vytvoří se dostatečné množství nitrifikačních bakterií, většinou to trvá tak 3 měsíce po tu dobu bude potřeba trvale dopouštět čerstvou okysličenou vodu. Vím od chovatelů ryb co mají recirkulační systém,... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 19.4.2019
Na 1 m² listových plodin (salát, mangold, špenát atd.)... 40 - 50 gramů krmení/ den. Z toho plyne, že na 1 m2 zeleniny je potřeba 4 kg ryb Na 1 m² ovocných plodin (rajčata, okurka, jahody atd.)... 50 - 80 gramů krmení / den.
Chov pstruhov, 19.4.2019
Není to o počtu ryb a počtu rostlin. Je to o hmotnosti ryb, množství krmení a z toho vyjde kolik a jaké zeleniny. V nějakém příspěvku jsem již poměry psal.
Chov pstruhov, 16.4.2019
Omlouvám se, nestíhám.
Chov pstruhov, 4.4.2019
odoka.:-)
Chov pstruhov, 31.3.2019
Jak jsem již psal, vyléčil bych ho na pánvičce. Léčivo Omnipur, ale je v něm malachitka, nevhodné pro konzumní ryby.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika