Příspěvky uživatele - 127.221

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chov pstruhov, 31.3.2019
Tak to je nádherné jezero, tam bych nacpal 500 duháku a k nim ještě 200 sivenů bez kaprovitých ryb, ale pokud by Vám stačilo pro vlasní potřebu 100 duháků, ideální stav, nebudete muset hlídat kvalitu vody. Zdroj vody stačí a hlavně, že v zimě zůstane... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 31.3.2019
Zaleží na teplotě vody, když bude teplota vody kolem 10°C, tak v té bedně od Ekory převezete klidně i 1000 pstruhů 10cm velkých, možná i víc, ale jsou to vyhozený peníze. Kupte si barel 60L za 200Kč do toho vzduchování za 200Kč a střídař do auta 100W... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 28.3.2019 Obsahuje fotku
Taky mám na prodej nějaký jesetery, ruský a sibřský kolem 40 cm.
Chov pstruhov, 28.3.2019
Ryby převážím v barelech nebo IBC v aute mám střídač a používám vzduchovadla něco jako akvaristi, když vezu hodně ryb (300kg) tak v bedně s kyslíkem, ale tu si pujčuji. Čistá voda je základ.
Chov pstruhov, 27.3.2019
Už měla jít na pánvičku.
Chov pstruhov, 20.3.2019
Plesnívé krmení odsát, lampa nic nevyřeší, 1/3 vody vyměnit. Potřeba krmit tak aby krmení nestačilo dopadnout na dno, necházet to tam jak slepicím.Když něco propadne, počkat až to sežerou, pokud to nezmizí do druhého dne, odsát. Jeseter by to... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 20.3.2019
Když jsem začínal, tak jsem občas pstruha zvážil a teď přibližně podle délky vím kolik asi váží. Kontrolní otázka, víte někdo jak se váží pstruh když je prťavej?:-)
Chov pstruhov, 19.3.2019
Ohledně žumpy, za určitých okolností by to fungovat mohlo. Světlo není problém, toho tam bude přes průhledné otvory dostatek, ale spíš bych tam dal nějaký síto, pro odvětrávání. S kvalitou vody to bude asi větší problém, ČOV bude muset umět odbourat... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 19.3.2019
Nemáte pravdu pane ze Slovenska, vysvětlím, defakto jsou to procenta hmotnosti ryby. 100g ryba dostane 1,85g krmení, 40g ryba dostane 0,74g krmení za den při teplotě vody 18°C. Když budete mít 100 pstruhů o celkové hmotnosti 6kg tak jim dáte 111g... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 11.3.2019 Obsahuje fotku
Krmná dávka pro plůdek.
Chov pstruhov, 11.3.2019 Obsahuje fotku
Na první 2 otázky odpověď nemám. Já mám jezírko kolem 120 m3 a v zimě to řeším tak, že 4x za den pouštím čerpadlo ze studny na 10 minut, voda ve studni má cca 7°C a padá na led z 50cm po chvilce se led rozpustí a vytvoří se otvor v ledu 1m2 v... celý příspěvek >
Chov pstruhov, 11.3.2019
Do jezírek jsou lepší větší duháci, určitě přes 10 cm. Malý jsou nachylný k parazitům a nemocem. Pstruh když má hlad se nebojí ničeho.:-) ať je malý nebo velký.
Výpadok prúdu (pstruhy), 10.3.2019
Jak máte velké jezírko? Kolik vody?
Výpadok prúdu (pstruhy), 10.3.2019
Pokud hodláte chovat 100 pstruhů v 10m3 jezírku tak neřešte nějaký záložní zdroj. Pstruzi tam vydrží bez vzduchování několik dní.Ochranu proti blesku neřeším, aby uhodil do jezírka je takřka nemožné. Jinými slovy, blbosti neřeším.
Chov pstruhov, 9.3.2019
Asi za měsíc budu mít duháky cca 10 až 12 cm na prodej, je to linie, která snáší teplejší vodu vhodná do rybníků. Kdyby měl někdo zájem. Mám i velice kvalitní granule pro pstruhy.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika