|
Olej Stihl, 31.8.2008 Ten olej M2T som použillen ako núdzový dojazd, asi tak 1 liter a od toho sa motor nezakarbonuje. Aj teraz keď som rozobral motor nebol v ňom skoro žiadny karbón. A na tom mojom motorovom bicykli som už nabehal cez 3000km. Ale to je čudné že zatial... celý příspěvek > |
 |
Olej Stihl, 31.8.2008 Medti valcom a výfukom mám len tesnenie. Ale neviem, že čo myslíte, dajte sem nijaký obrázok, aby som aspoň mal predstavu ak to vyzerá. A odstredivá spojka preklzuje len keď štartujem z miesta, ale pri rýchlosti 15 km/h už nepreklzuje. Ten kotúč,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Olej Stihl, 31.8.2008 Pán J.S. motor je zprevodovaný 1:5 a gume je prítlačný kotúč ktorý pri veľkom pridaní plynu prešmykuje. Väčšinou jazdím tak na 3/4 plynu a chodím kratšie vzdialenosti(cca 5km). A oleja som dal preto viac lebo bolo vonku nemormálne teplo, ale predsa... celý příspěvek > |
 |
Olej Stihl, 31.8.2008 Olej s benzínom boli namiešané asi tak týždeň a benzín bol kupovaný pri tescu. A myslíte že môže byť problém aj s benzínom. |
 |
Olej Stihl, 30.8.2008 No to som chcel počuť. Keď sa zhodujú špecifikácie olejov tak to je jedno či tam dám Stihl alebo Sheron. |
 |
Olej Stihl, 30.8.2008 Čiže keď mám dva oleje takej istej špecifikácie nemusia sa zhodovať? Čiže niesú také isté? Takto to mám chápať keď ste to vysvetlovali na olym. kvalifikácii. |
 |
Olej Stihl, 30.8.2008 Pán J.S. Motor je dvojtakt a mám ho namontovaný na bicykel takže keď idem na dlhšiu trasu namiešam väčší pomer Dal som 1:30 a motor sa pridieral lebo strácal výkon aj otáčky a to išiel asi tak na 3/4 plynu. A olej M2T preňho nebol O.K. ale ten som... celý příspěvek > |
 |
Olej Stihl, 30.8.2008 A nie sú rovnaké tie oleje keď majú rovnakú špecifikáciu. Ja nepozerám značku, ale špecifikácie. To je hlavné a nie čo napíšu na obal. A tento môj motor, ktorý má len 7000 otáčok som pridrel s olejom Stihl a bol namiešaný v pomere 1:30. Keď som... celý příspěvek > |
 |
Olej Stihl, 30.8.2008 Táto diskusia sa nijako veľmi rozrástla, ale poviem Vám že čo som chcel dosiahnuť. Moja otázka bola že aké má špecifikávie olej Stihl. Nie som žiadny profesionál a nemám ani motorovú pílu, ale mám dvojtaktný motor zo záhradnej techniky a spálim v ňom... celý příspěvek > |
 |
Olej Stihl, 30.8.2008 No to som chcel vedieť. Takže olej Stihl má špecifikácie API TC JASO FB a olej Sheron 2T API TC JASO FB. Takže môžem použiť aj olej Sheron. Vlastne sú rovnaké, nie? |
 |
|
 |
Olej Stihl, 30.8.2008 Pozrel som si odkaz, ale tam sú tri druhy olejov Stihl. To som ani nevedel, že existujú až tri druhy, ale už som zasa o niečo múdrejší. Ja som sa pýtal na tú špecifikáciu oleja Stihl aj v predajni kde som ho kupoval a predavač mi povedal, že ju nevie... celý příspěvek > |
 |
Olej Stihl, 30.8.2008 Rozdiel v cene je lebo olej Sheron je za 105Sk a olej Sthil za 250Sk. A keď miešam pomer 1:40 a spotrebujem 100 litrov benzínu za rok tak je to dosť. Olej Sheron má špecifikácie API TC a JASO FB a olej Stihl to neviem a preto som sa pýtal. Veď cenový... celý příspěvek > |
 |
Olej Stihl, 30.8.2008 Dobrý deň. Neviete náhodou aké ma špecifikácie olej Stihl? Nikde to nemajú napísané. Ďakujem. |
 |
Hecht 132 - nazory, 28.8.2008 Pán Durkovic, teraz ste písali, že dávate olej sheron v zábehu v pomere 1:25 a predtým ste písali pomer 1:45. Tak teraz ako miešate ten olej. |
 |
Olej Sheron 2T, 24.8.2008 Ďakujem za odpoveď. Ale u nás predávajú olej Sthil za 250Sk a tento olej Sheron je za 105Sk. Takže dosť veľký rozdiel. |
 |