|
Příspěvky uživatele - 191.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
žloutnoucí listí broskvoně, 25.6.2008 Hm, hm, takže jsem zase zpátky na zemi a zkusím opatrně nějaké komplexní listové hnojivo.Díky za pomoc a až něco zabere dám vědět. |  | žloutnoucí listí broskvoně, 25.6.2008 Díky za schéma deficitů, podle vyobrazení to vypadá na nedostatek Zn a S, i ty flíčky na listech jsou tam. Tak nyní to něčím dodat, ale nepřehnat. Zdraví začínající broskvový amatér. P.S. meruňka kousek (4m) od broskvoně má sytě zelené listy. |  |
|  | žloutnoucí listí broskvoně, 25.6.2008 Děkuji za tipy, nikdy jsem nevápnil, na jaře jsem přihodil trochu NPK. Žloutnou starší listy (nejprve trochu zčervenají) od špiček. Plodů má hojně, ale nevím jak dozrají Loňské celkem 2 (slovy dvě) broskve byly perfektní. |  | žloutnoucí listí broskvoně, 25.6.2008 Dobrý den, u mé 3-leté broskvoně začínají v tomto období žloutnout listy od špiček. Kadeřavost je jen mírná, pouze několik listů. Stříkal jsem 2x na jaře, zalévám ji v suchém období. Poradí mě někdo co je příčinou? Děkuji |  |
|
|
|