Příspěvky uživatele - 39.127

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Filtrační komplet pro 10 000 l, 13.3.2009
mám jazierko cca 1O OOO l a mám vlastný filter pozostávajúci z ponorného čerpadla, uv lampa 12W a ako nádr na filter som zvolil stredne veľkú chladničku. Urobil som vnej 4 prepážky a dal som si na mieru narezať 2ks molitanu, každoročne kupujem... celý příspěvek >
krmení ryb v jezírku, 13.3.2009
chovám pstruhy už 5. rok a môžem zodpovedne povedať, že granule určené pre pstruhy naozaj postačujú. Len im prosím nehádžte vyššie popísané pochutiny, zničíte si vodu. Je to veľmi náročné na čistenie a pstruh Vám nebude zbierať z dna rybníka, takže... celý příspěvek >
chov pstruhov, 13.3.2009 Obsahuje fotku
Ahojte. Chovám už pstruhy 5. rok v jazere 2x4 m a 1,6m hlboké cca 1Om3. Prítok nemám len voda zo studne sa cca 3x za rok mení. Mám tam filter domácej výroby s čerpadlom a UV lampou. pri chove cca 50 max. 100 pstruhov ročne to nnádherne... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika