|
Příspěvky uživatele - 194.95
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak uchovat plásty s trochou medu, 4.8.2011 Zúžil jsem včelstva na dva nástavky, abych mohl začít zakrmovat. Zřejmě jsem vše dobře nevytočil, případně možná jsem jim tam plásty nechal déle než bylo nutné na jejich opravení po vytočení, zůstalo mi na několika plástech v prostřed kolo se... celý příspěvek > |  | Jak zužitkovat zatuhlý med v plástech, 4.8.2011 Dobrý den, při letošním posledním medování se mi nepodařilo vytočit med z asi 30 plástů. Co s tím? V pálenici mi poradili, že to mám přidat třeba do švestkového kvasu, že to zvýší výtěžnost. Šlo by to vypálit i samostatně, jen ten med? Ještě mám... celý příspěvek > |  |
|  | Levný cukr, 3.8.2011 Zdravím kolegy včelaře, jsem z Jižních Čech, spíše malovčelař a už jsem koupil 50 kg cukru za 18,- Kč kilo v supermarketu, protože o ničem levnějším zatím nevím. Za kolik je u Vás. Díky Honza |  |
|
|
|