Příspěvky uživatele - 175.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Broušení kosy, 3.4.2010
Babka je bezvadná věc pokud se to s ní umí. Jinak si lze v krátké době vyrobit na kose či srpu nádherné vlnobití které prakticky nelze opravit. Myslím, že nejlepší je začít s levnou kosou a počítat s tím že to ještě nemusí být ta se kterou budeme... celý příspěvek >
Pozor na sadbu celeru, 3.4.2010
Přísaha tady asi nepomůže. Ale určitá vodítka vždy najdeme když se s ním dáme do rozhovoru. Ostatně i prodejce často správně odhadne komu to vlastně prodává a umí se podle toho zařídit.
Pozor na sadbu celeru, 2.4.2010
Při sondování situace na trhu se sazenicemi jsem se letos setkal s názorem prodejce že celer snese i slabý mráz. No, určitě snese, ale pak sadba také určitě vyběhne do květu. Myslím, že je na místě si prodejce před koupí trošku prověřit.
Čím krmíte?, 26.3.2010
Vitamíny si tělo vyrobit neumí!!!
Čím krmíte?, 25.3.2010
Náš pes dostává k obědu kuřecí maso a speciální granule dental a skin. Veterinářka ho zatím chválila a ptala se čím ho krmím. Námitky zatím nebyly a pes je celkem zdravý. Vzhledem k tomu že granule neobsahují čerstvé vitamíny je vhodné doplnit stravu... celý příspěvek >
Štěně a bleška, 25.3.2010
Náš pes snáší Advantix což je velmi účinný prostředek ale často proklínaný z důvodu možné alergie. Nicméně je možno zvážit i jeho použití. Účinný tedy je.
Slepice a trávnatý výběh, 25.3.2010
Mě se také osvědčilo rozdělit pozemek napůl a střídat. Normální venkovský trávník to většinou přežije. Slepice ovšem ničí velmi důkladně takže obnova chvilku trvá.
Pěstování černého kořene, 25.3.2010
Má velká semínka a dobře se sází (tedy vysévá). Jinak roste spíš do délky než do tlouštky a chuť upřímně řečeno nic moc. Ale zkusit se to může.
Mrkva - predpestovanie v sadbovaci, 7.3.2010
Zkoušel jsem podobné pokusy jako dítě. Mrkev má ale velmi jemné kořínky a jejich potrhání zpravidla nepřežije. To je hlavní důvod proč musí zůstat na místě kde byla vyseta.
Dursban, 5.3.2010
Prosím o sdělení jaké máte zkušenosti s Dursbanem zejména na malé zahrádce případně jak se správně aplikuje. Díky.
Celer - hloubka přepichování, 3.3.2010
Opravdu se vytáhne!
Čím krmíte?, 21.2.2010
Nechci strašit ale pejsek je podobně jako náš na dobré cestě dostávat jen masíčko. Náš snědení granulí podmiňuje stále většími porcemi kuřecího. Je vytrvalý, trpělivý a docela úspěšný. Nějak to s námi umí.
Králíkárna, 17.2.2010
Zkuste zděnou z cihel. Tvrdí se že je studená ale vůbec to není pravda. Vydrží léta a dá se každoročně bezvadně dezinfikovat vápnem.
Sadba celeru, 16.2.2010
Myslím že mimořádně důležité je "sadím až po lístečky". To zkusím, díky.
Sadba celeru, 16.2.2010
Mám ten samý problém. Houbami to nebude, zem jsem podle rady přesterilizoval převařením v hrnci a vysušením. Prý pro sazenice na počátku stačí zem velmi chudá na živiny. Tak nevím.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika