Příspěvky uživatele - 175.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrkev jako telegrafní sloupy, 20.5.2010
Já jsem tentokrát raději ani nepřitlačoval a vrstvička byla opravdu tenká. Dřív to nějak nevadilo, dělal jsem to léta podobně jako Vy ale letos to poprvé nějak nevyšlo. Nicméně každý drobný detail může být příště užitečný.
Mrkev jako telegrafní sloupy, 19.5.2010
Tak jsem to udělal a roste. Normálně. Pěkně jsem ji zasypal jen tenounkou vrstvou prosáté zeminy a zaléval. Snad doroste už normálně. Díky za tip.
Sekání mokré trávy, 15.5.2010
Na hodně mokrou a hodně přerostlou trávu nebo i plevel jde ještě pořád použít kosu. Samozřejmě ne tu slovinskou ale něco obyčejnějšího abychom příliš neplakali když narazí v trávě na něco pevnějšího.
Neznámý černý pták, 14.5.2010
To bude kondor Karel. Už zase uletěl.
Jak uskladnit běžné druhy zeleniny?, 14.5.2010
To je perfektní až na tu sůl. Té musí být opravdu dost.
Jak uskladnit běžné druhy zeleniny?, 13.5.2010
V knížce, myslím že je to Adareová (Američanka) - Vaříme v divočině 1998, Volvox globator je podrobně popsáno sušení a konzervovování téměř čehokoliv (až to někdy nedává smysl). Pro kutily v oblasti vaření to doporučuji přečíst.
Jak uskladnit běžné druhy zeleniny?, 12.5.2010
Ano, sušení je bezva protože zelenina je zpravidla zároveň připravená rovnou ke kuchyňskému použití. Ale musí se před sušením blanšírovat tj. krátkou dobu povařit ve vodě. Pak to jde samo.
Mrkev jako telegrafní sloupy, 4.5.2010
To by mohlo být ono. Nic jiného mě nenapadá. Zkusím druhé kolo.
Mrkev jako telegrafní sloupy, 2.5.2010
Tak mi roste mrkev jako telegrafní sloupy. Ne tak vysoká ani ne tak tlustá ale mrkve jsou tak daleko od sebe. Nevím zda ji poničilo letošní chladné počasí nebo co je s ní. Vysévám jí pořád stejně ale tohle je letos poprvé. Co s ní může být?
Jak na Mandelinku bramborovou?, 26.4.2010
Spolehlivé je zmáčknutí gumovou rukavicí. Nejlépe už u vajíček. Jsou pěkně oranžová ale na spodní straně listu takže na ně normálně není vidět.
Mrkev zavařování, 26.4.2010
Úspěch bude když to bude kyselý, kyselý a kyselý. Cukr u mrkve neskutečně vadí.
Jak uskladnit běžné druhy zeleniny?, 26.4.2010
Krecht je bezvadná věc. Tam to shnije celkem spolehlivě. Musí to být prostě něco kde se dá zelenina neustále kontrolovat. Písek to taky neumožňuje. Tady je každá dobrá rada drahá.
Pěstování ředkviček, 14.4.2010
Mě taky nic neroste. Mrkev nic, petržel nic jen cibule trošku. Dřív touhle dobou už bylo něco vidět. A to bydlíme v nížině.
Potíže s výsevním substrátem, 11.4.2010
Zkoušel jsem sadbu celeru dát do svého substrátu a do kupovaného Agro. Ve vlastním jde dobře a v kupovaném ne. Podmínky jsou jinak stejné.
Popisky k rostlinám, 4.4.2010
Mám něco podobného ale pod plexisklem. Vydrží to léta. Překližku je tředa důkladně natřít nebo impregnovat.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika