Příspěvky uživatele - 224.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dřevěná udírna - stavba svépomocí, 9.7.2011 Obsahuje fotku
25 let starej gril s udírnou a aktuální produkt
Dřevěná udírna - stavba svépomocí, 27.6.2011 Obsahuje fotku
Udírnu jsem vyrobil za necelé 2 hodiny a vyšla mně na 70 Kč.Stará podlahová prkna. Na ryby, sýry a klobásky ideální.
Gardol GBW51RS, 29.5.2011 Obsahuje fotku
Ano Je to Briggs serie650 a uvádí 2,4Kw a 3,2HP.H
Gardol GBW51RS, 29.5.2011
Prosím, má někdo zkušenosti s tímto tipem sekačky?Hlavně by mne zajímal výkon.Všude se uvádí jiné ůdaje.Podle mne při 190cm3 musí být alespon 5HP.Ptám se proto že ji chci koupit. Zdravím H.
Vodní meloun, 18.5.2011
dobrý den zkoušim poprvé pěstovat meloun a mam s nim takovy problem přestal rust zasekl se v rustu a dokonce i vadne i kdyz je ve stinu na slunicko ho ted radsi vubec nedavam to by byla asi jeho smrt nevite prosim nekdo co je to za problem předem... celý příspěvek >
Black & Decker GK35, 2.4.2011
Mám tuto el. pilu asi 15 let a na výkon 1300W šla dobře.Ted odešli asi uhlíky a nechci ji vyhodit.Proto prosím jestli je někdo náhodou neví, kde je sehnat. S díky Alex.
Živý plot do vlhké až podmáčené půdy, 25.3.2011
Plot bych raději stálezelený, může být i volný, cca do 180 cm. Slunečná strana k jihu. Nadmořská výška 400 mnm. Půda hlinitá cca do 20- 30-ti cm, pak jílovitopísčitá.
Živý plot do vlhké až podmáčené půdy, 23.3.2011
Dobrý den, hledám vhodnou rostlinu, která by dobře rostla ve vlhké až podmáčené půdě, která nemá moc velkou propustnost. Zvláště po zimě se zde drží dost vody. Je to na kraji zahrady u plotu, kam se pozemek mírně svažuje. Nemám ani možnost vlhkost... celý příspěvek >
Sekačka Snapper, 24.2.2011
Koupil jsem ERDS19700(HW) pred rokem,  takze mam zatim zkusenosti pouze jeden rok. sekacka zatim drzi a sece v pohode. Zadny problem jsem s ni zatim nemel. Jedine co jsem nechal upravit byly otacky motoru. Secu 500m pozemek cca kazde 3... celý příspěvek >
Co je to za materiál?, 2.10.2010
Řezat budute muset stejně, protože desky s drážkou a perem cca 0,60x1,2 m a tl.30-35mm.Budete určitě přisazovat ke zdi a nikdy to není akorát.Řezat jdou dobře maflíkem s vyd.kotoučem a s jemnějšími zuby. J.Š.
Krystal - rada, 20.9.2010
Zasadil jsem Krystal letos v květnu na balkoně na jižní straně paneláku. Přes léto jsem květináč ohradil polyesterem před prudkým sluncem jak jsem se dočetl. Nad naším balkonem je další balkon takže není dostatečně zajistěno přírodní zavlažování.... celý příspěvek >
Briggs & Stratton Quatro 40 - kouří, 14.8.2010
Mám také motor Briggs & Stratton Quatro 40 a stejný problém ale menší výkon a hůř jsem startoval.Koupil jsem aditivum asi za 200kč a nalil do oleje a při každém dolívání vlatně přidávám i aditivum.Asi po 2 měsících se zvíšil výkon, lepší start a... celý příspěvek >
Divoké včely ve staré zdi, 23.6.2010
Pane, máte mojí nehynoucí úctu. Nikdy jsem neviděl člověka, který by si dělal tolik práce kvůli zvířatům. Těší mě, že stále existují lidé, kteří se snaží žít s přírodou v souladu a ne na ní nahodit omítku, když jim překáží. Ať se Vám povede.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika