Příspěvky uživatele - 61.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahody - která odrůda je ta nej?, 6.7.2010
Posledních několik let pěstuji Elsantu, která i při nevelké péči dává slušnou úrodu chuťově dobrých plodů. Nové sazenice nechávám jen z nejlepších matečných rostlin.
Roj včel, 25.6.2010
Svítilnou zjistit stav a pod včely zavedenou hadicí vhánět dým z kuřáku, dokud všechny nevylezou, pak se hned smetou do vhodné přepravky. Ta se nechá na komíně do slétnutí všech včel. Komín musí být po tu dobu zacpaný, ať se do něj včely nevrací.... celý příspěvek >
Vodní meloun, 24.6.2010
"Prolétl" jsem příspěvky očima a nikde si nevšiml, že by někdo zmínil při pěstování vodních melounů jeden VELEDŮLEŽITÝ údaj, aby bylo dosaženo úrody i tam, kde pro to nejsou vhodné venkovní podmínky. V současné době je nepěstuji, ale zabýval jsem... celý příspěvek >
Slahouny, 24.6.2010
Já zaštipuji vršky i zálistky.
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 24.6.2010
Nejspíš jen pozůstatek čnělky. Nikdy jsem to nemusel řešit a těžko ze své pozice usoudím, zda jde o odrůdovou vlastnost, nebo podnícený fyziologický jev. /// Jezdím do práce a kolem baráku mám stále co dělat, tak ode mne nečekejte pravidelnou vše -... celý příspěvek >
Jak založím skalku?, 23.6.2010 Obsahuje fotku
Je to snadné, žádná složitá řešení. Navršil jsem táhlý val ze zeminy, vsadil kameny a po slehnutí mezi šutry osázel mezery skalničkami. Ve svahu se jen odstraní vrchní drn a pak naaranžují i zahloubí kusy skal, plus hned osadí.
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 23.6.2010
Víc postřiků zbytečně nedělám a nechápu co znamená, že plody nektarinek nejsou hladké ; pravé nektarinky zásadně jsou hladké, bez urážky, - netřeba učit starého kosa, jak má tahat žížaly ze země.
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 23.6.2010 Obsahuje fotku
Ještě foto.
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 23.6.2010
Postřik jsem udělal pouze jeden, kadeřavé listy odstranil, broskvoně pohnojil a vydatně zalévám vodou, kterou měním akvarijním rybám. Stromky obráží a zůstala i část nasazených plodů.
Jahody - která odrůda je ta nej?, 23.6.2010
Nejsou o nic lepší než Dagmar. Jen nebýt těch slimáků, kteří úrodu sami sklidí.
Jaké rybky?, 17.6.2010
Napíšu tedy konkrétně, že by jsem si pořídil do oné malé nádržky buď koljušky -, v minulosti jsem je měl osobně dovezené z Německa (devítiostné), nebo hrouzky a při stálém ' vzduchování ' i střevle a zajímavého žravého mníka se síhovitými... celý příspěvek >
Jaké rybky?, 16.6.2010
Protože je rybou nížinných vod s vyššími nároky na teplotu vody a délku příhodného období k uspokojení základních potřeb, jako například dozrávání ke tření, růst a vytvoření dostatečných kalorických rezerv k překonání zimního klidu. Každý druh má... celý příspěvek >
Jaké rybky?, 16.6.2010
Karásky umístit do té nadmořské výšky není ideální volba.
Jeseter Ruský a ochrana jezírka před kočkami, 13.6.2010
(Ostnatý drát po obvodu). Mnohdy stačí bohatý porost tvrdších a splývavých vodních rostlin kolem okrajů nádrže, který drží ryby dál od břehu, plus je kryje a kočce znemožňuje snadný, pohodlný lov.
Brouk v jezírku, 13.6.2010
Tyto potápníky nutno odstranit ihned po objevení se v jezírku, protože nakladou vejce a vylíhlé larvy jsou nesmírně dravé a žravé, zlikvidují vše, na co stačí. Mám v jezírkách plno larev vážek, ale ty i přes svou dravost nejsou takovou hrozbou.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika