|
Příspěvky uživatele - 143.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co s levanduli?, 31.5.2012 Ano, taky jsem všude četla, že levandule špatně obráží ze starého dřeva... ale moje zkušenost je zcela odlišná! I když jsem byla nucená ji oflákat na 5cm - krásně obrazila Po odkvětu ji ostříhejte na 10 cm a z ostříhaných větviček si nadělejte... celý příspěvek > |  | Poradíte název rostliny?, 27.5.2012 Ano, Dracaena deremensis 'Warneckei' |  |
|  | Lucky bamboo v zimě venku?, 24.5.2012 Promiňte mi to výrazivo, ale vůbec nechápu, jak Vás taková blbina může napadnout? - přezimovat pokojovku venku...Většina těchto rostlin má napsáno, že teplota by neměla klesnout pod 16st. Letnit venku ji jistě můžete, ale pokud ji nechcete... celý příspěvek > |  | Jak teď vypadají vaše Kleopatřiny jehly - Kniphophie?, 22.5.2012 Není je to liliochvostec (Eremurus) ale dobrý Mně teďka v pátek květy zmzly a upadly jim hlavičky |  | Potreboval by som poradit ohladom pstruhov duhovych, 22.5.2012 Odborník rozhodně nejsem, ale myslím, že i když to budete mít prcky - máte totálně přerybněno 350ks je šílené množství... Já mám jezero dvakrát takové a pstruhů cca 40cm tam mám pod 50ks. Jak chladíte vodu? |  | Co je to za skvost?, 22.5.2012 No vidíte, já zase ne pana doktora, kterého nesmírně obdivuju, potkat osobně, možnost nemělaMedulu ano, ta u nás roste, ale myslím, že tady to většina lidí ani neví, neb je to vůbec nezajímáAle stejně jako tazatelka jsem i já, z ní byla poprvé... celý příspěvek > |  | Šípková růže - žluté květy, 21.5.2012 Myslím, že máte pravdu, taky jsem si ji teďka našla a štve mně, že ji nemám Nádherná, vzrůstná, jdu pátrat, kde ji seženu. Pimpinefolie mám jenom bílé, asi 150cm vysoké. |  | Co je to za skvost?, 21.5.2012 U nás, na východní Moravě, se tomu říká,,medula" a je to příbuzný hluchavek - Medovník meduňkolistý (Melittis melissophyllum) |  | Jak teď vypadají vaše Kleopatřiny jehly - Kniphophie?, 21.5.2012 Dopadla jsem stejně jako Vy Jelikož to ovšem není poprvé, nějak moc mne to neštve, akorát už nejspíš končím s jejich pěstováním... Už párkrát mi vyrostlo několik semenáčků, které jsem na jiném stanovišti, vypiplala do kvetoucích rostlin a další... celý příspěvek > |  | Letošní jaro - vyhlídky, 18.5.2012 No, tak milý Ondro... my teda jsme v pr... Všechno zmrzlo: brambory, kukuřice - černé, plody na stromech - třešně, ryngle, jablka, švestky - zmrzlé. 3/4 zahrady: stromy, keře, květiny - zmrzlé-černé... Manžel byl na mrtvici, já na kytkách sečtu... celý příspěvek > |  |
|  | Barevné listnáče, 17.5.2012 Tak žlutolistých javorů je taky plno, pak ještě žlutý dřišťál, který sice mám, ale nevzpomenu si, jak se jmenuje - jen bych chtěla podotknout, že většina žlutolistých září na jaře, pak ale přechází spíše do světlezelena. Pak máte možnost... celý příspěvek > |  | Akát huňatý - Robinia hispida, 15.5.2012  Já mám tedy tento strom: Robinia x slavinii (Robinia x margaretta) "CASQUE ROUGE" a je bez problémů, roste prakticky v šutru, škůdci netrpí. Jediný problém, že je na vichru a vylomila se mi velká větev. Ruje... ani nemluvte z 12 ks jsem musela 3... celý příspěvek > |  | Vlčí bob, 15.5.2012 Já mám na pozemku taky těžkou půdu, spíše kyselou a podle toho, že se mi tu vlčí bob sám vysemeňuje - mu to asi svědčí... Zkoušela jsem si to i najít, ale našla jsem dvě opačné rady: v jedné knize psali kyselou, ve druhé zásaditou |  | Ruj, 15.5.2012 Ne, myslím, že se dělit nedá, je to keř a neodnožuje - to co vám raší, je pravděpodobě od jednoho kořene. Ostatně, to poznáte po vykopání |  | Kobercově se rozrůstající plevel, 15.5.2012 Já, jelikož vlastním pozemek na bývalém zanedbaném poli, částečně skládce, bojuju stále s plevelema všeho druhu - tento zvonek nevyjímaje Pokud to máte v trávě (/když píšete, že nechcete zničit travinu) není nic jednoduššího, než použít... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|