|
Příspěvky uživatele - 117.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vydatná lokální líheň klíšťat, 26.6.2009  Můj soused má jako "živé sekačky" 12 ovcí, berana a několik odrostlých jehňat. Stádo má klíšťaty přímo obaleno. Někde jsem četla, že klíště se po nassátí odvalí a pak naklade až 3000 ks vajíček, z kterých budou nová klíšťata. Trávu sekáme... celý příspěvek > |  | Kliešte u nás, 26.6.2009 Můj soused má jako "živé sekačky" 12 ovcí, berana a několik odrostlých jehňat. Stádo má klíšťaty přímo obaleno. Někde jsem četla, že klíště se po nassátí odvalí a pak naklade až 3000 ks vajíček, z kterých budou nová... celý příspěvek > |  |
|  | Alcea rosea - Slézová růže, 26.6.2009 Slézové růže je dobré vysadit do skupinky, ve vzdálenosti asi 25 cm. Dorostou až do 2 m výšky a pak je dobré jim poskytnout oporu a skupinku svázat. Ty moje stojí ve dvou skupinkách jak vojáci, jsou statné, silné a vysoké, oporu proto nepotřebují.... celý příspěvek > |  |
|
|
|