Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zpevněná plocha bez trávníku?, 22.3.2011
Beton, asfalt.
Pořízení kozy, 18.3.2011
To znamená, že jste připravená kozu ustájit v teplé stáji, denně jí připravovat krmivo a pití. Pouštět ji na pastvu a přihánět domů. Připravit zásobu sena a podestýlku na zimu. Dovést ji ke kozlovi, když se prská. Pomáhat při kocení. Ošetřovat... celý příspěvek >
Partenokarpické okurky pokrok či omyl?, 16.3.2011
Je hezké, že Vás zajímá partenokarpie, ale mám pocit, že nevíte co chcete a požadujete na čtenářích, aby to věděli. Můžete každý květ zabalit do pytlíku. A pokud jste velkopěstitel a děláte to na výdělek, tak na to jdete povýtce amatérsky. I když pět... celý příspěvek >
Likvidace stromku ryngle ano či ne?, 16.3.2011
Jenže se bavíme o stromě, na kterém by ovoce být mělo a není. Tedy ani domácí, ani vyzrálé.
Likvidace stromku ryngle ano či ne?, 16.3.2011
Záleží na Vás, jak se stromkem naložíte. Rozhodnout zda z něj je užitek musíte Vy. Podle toho co píšete zdá se, že bez určitého způsobu chemické ochrany - mšice, plíseň - ze stromku žádný užitek nebude. A zase musíte sama rozhodnout, jestli jste... celý příspěvek >
Vylezl vám už česnek?, 15.3.2011
Musel by mít zabudovaný příklep.
Vajgélie roubovaná na jívě?, 15.3.2011
Zasadli jsem rozmarýnu, vyrostla mi lílie...
Sadbove brambory - lze je hned zasadit?, 15.3.2011
Tady na Vysočině se sází koncem dubna. Pan Novosad má pravdu. Ovšem jestli žijete na jihu Rakouska, snad by to šlo.
Jak ostříhat?, 11.3.2011
Zásadně se nejedná o zkracování všech výhonů. Dále se rozdílně zkracují vedoucí výhony a obrost. Vedoucí výhony: Základní důvod je, že vlivem apikální dominance na celém dlouhém výhonu vyraší jen horní očka a to podle odrůdy. U některé téměř celý... celý příspěvek >
Kdy řez a kdy stříkat, 10.3.2011
Réva by se měla řezat "od Matěje do Josefa". Postřik se provádí tak, aby byl zasažen škůdce proti kterému stříkám. Podle toho se řídí termín a druh. postřiku.
Několik roubovacích rad do začátku, 9.3.2011
Zdravím vespolek. Za dlouhých zimních večerů jsem občas vyměnil internet za starou dobrou "1000 Rad" a dočetl se, že jabloně, třešně, višně, bobuloviny a ořešák!? lze roubovat od poloviny srpna do poloviny září, s vcelku dobrými výsledky.... celý příspěvek >
Jak na skleník, 8.3.2011
Žádné dno není potřeba. Běžně se nedělá Má to výhodu v regulaci půdní vlhkosti. Nevýhodu že tam lezou krtci. Když byste chtěla skleník se dnem, musíte vyrobit železobetonový bazén, který bude drahý a pro daný účel zbytečný. Cestička se dá udělat z... celý příspěvek >
Skleníky Tobiáš - zkušenosti, spokojenost?, 7.3.2011
Mám stejný skleník asi 10 roků, stejná zkušenost. Fakt je, že před montáží jsem všechny plechy ošetřil dodanou pasivací, nastříkal dodanou základovkou a vrchní akrylovou barvou. Nikde dosud není stopa koroze.
Řez angreštu, 4.3.2011
Přikláním se k názoru pana Stanislawa. Podle L. provedený řez skutečně korunku zahustí hned u základů větví. Postupuju vcelku stejně, akorát těch kosterních větví je časem víc a ten přísný řez obrostu nedélám tak přísně, občas nechám delší. Učelem... celý příspěvek >
Thůje Smaragd znehodnocení lesní zvěří, 2.3.2011
Tuje vykopejte. Ke garáži nedávejte nic. Do távníku zasázejte pruh růží strřídavě s levandulí.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika