|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Technika orby, 13.11.2015 Nemáte pravdu. V návodu je popsána právě manipulace se západkami, resp. se západkou. Alespoň v mém návodu. Je to tak předvedeno i v originálním videu o použití pluhu na stránkách Vari.
|  | Řez švestky, 12.11.2015 Vážení, nezlobte se na mne, ale připadne mi, že jste (jsme) moc velcí absolventi (říkalo se na vojně). Paní se na dotaz dozvěděla, že to je malé, velké, dlouhé, řídké, husté a vůbec fuj, ať to nejlíp vykope. Zbývá ještě co tu nepadlo, toho si dovolím... celý příspěvek > |  |
|  | Tera Vari - orba, 12.11.2015 Ale protože nevíme zhola nic o tom, jak to celé skutečně probíhalo, můžem akorát tak pokrčit rameny. |  | Co je to za ptáka?, 11.11.2015 Jo, přitom v remízech v okolí jsou stovky lísek. Sežral to v celé vsi. I část vlašských u sousedů. Když slyším to jeho skřehotání, běžím pro rychlopalný dělo.
|  | Co je to za ptáka?, 11.11.2015 Ořešník kropenatý, bestie hnusná zlodějská. |  | Hortenzie "Forever and Ever", 11.11.2015 Je mu zima a tma. |  | Sázení a pěstování malin, 11.11.2015 Je to špatný nápad. Kvůli obsekání dejte plastový neviditelný okraj, přichytává se do drnu plastovými hřeby. Maliny co to podlezou zlikvidujete sečením. |  | Sázení a pěstování malin, 11.11.2015 Nesouhlasím s názorem, že praktičtější je mít záhon při plotě. Sám tak jeden mám a stojí to za pr. za nic. Je to snad prostorově úhednéjší a to je tak vše. Tazatel to chce kolmo, má místo, je to dobré řešení. Jen bych dal pozor na vytrvalé plevele,... celý příspěvek > |  | Technika orby, 10.11.2015 Dnes zorána latifundie. Předem musím poděkovat pánovi, který vynalezl nastavení jedno kolo závěrná, druhé jízda vpřed. Opravdu to funguje a odpadnou protivné ponory k západce. Šmrdlá se jen s fofrklackem a to je přijatelné. Pár poznámek obecně. Měl... celý příspěvek > |  | Cucoriedka kanadska - Bluegold, 10.11.2015 Pokud je okolí přirozeně kyselé, nemusí být folie žádná. V přírodě ji brusnice také nemají.
Jenže to je zde tak maximálně na Blatech u Třeboně, Soběslavi. Všude jinde se musí dát borůvka do jámy s rašelinou, jinak chšádne až uchšádne. Jde i o... celý příspěvek > |  |
|  | Lis na ovoce, 10.11.2015 Nemá cenu vymýšlet vymyšlené. K sehnání jsou speciální síťové pytlíky do lisu, jsou přiměřeně řídké a velmi pevné. Používám na lisování jablek k plné spokojenosti.
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 9.11.2015 Radoslav Šrot: 1000 dobrých rad zahrádkářům. 3. přepracované a doplněné vydání. SZN Praha, 1987. Rada č. 36, strana 59:
"Rigolování - Pro hlubokokořenící vytrvalé zeleniny, okrasné rostliny, révu vinnou, i pásové výsadby ovocných stromů je vhodné... celý příspěvek > |  | Cucoriedka kanadska - Bluegold, 9.11.2015 Je to tu popsáno. Jáma 50 x 50 x 50 cm, vyložit pevnou fólií se dnem. Nad dnem asi 15 cm a výš sem tam propíchat do boku, ne do dna. |  | Jakou hadici ke kořenům?, 9.11.2015 Špatný předpoklad. On ho tam zakládá. Ve 40-50cm je nyní ten jíl takový, že naskočením na rýč svými 110kg se zaboří tak 3-4cm. Skoro beton. Nechápu, že v tom ještě něco žije. A prý bude hůř... |  | Jakou hadici ke kořenům?, 9.11.2015 Neměl jsem dojem, že tazatel hledá řešení na dvě léta. Připadne mi pod vlivem (sucha) a vidím to na trvalejší řešení. Ale nevím, jednoznačně to řečeno není. |  |
 |
|
|
|