|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak spálit mokré větve v tomto počasí, 23.12.2015 Nevím, nezkoumal jsem to a nehodlám to studovat. Vím jen zcela nade vší pochybnost, že když natřu pařez herbicidem, rostlina uhyne. Jak a kam jej dopraví je mi zcela jedno, zajímá mne výsledek a ten je úspěšný. |  | Jak spálit mokré větve v tomto počasí, 23.12.2015 No, zjednodušeně, když natřete na pařez herbicid, rostlina si myslí, že je to asimilát a dopraví ho dolu. Nejde o asimiláty v tom slova smyslu a v tom okamžiku. Jde o transport kapaliny. Už tomu rozumíte, Šafránku? |  |
|  | Benzín Verva 100 do motorové pily HQ, 23.12.2015 Oktanové číslo souvisí hlavně s kompresním poměrem motoru. Používat vysokooktanový benzín v normálním motoru je házení perel sviním. Motor energii ukrytou v takovém palivu nevyužije, nebo jen částečně. Mimoto může dojít i k poškození motoru, hlavně u... celý příspěvek > |  | Jak spálit mokré větve v tomto počasí, 20.12.2015 Jak víte, kde bydlí? |  | Rajčata pro sezónu 2015, 18.12.2015 Špatné dozrávání - červenání, zelený kroužek okolo šťopky - způsobuje přebytek světla, nebo nedostatek draslíku. Doporučeno při silném slunci rostliny přistínit. Vysílání R2, dnes, zahradní poradna. Kdo radil nevím, pustil jsem to v půli. |  | Založení švestkového sadu - vhodné odrůdy pro destilaci?, 16.12.2015 Sice mi do toho nic není, ale kloním se k názoru MV. Když mám něco v tomto počasí dělat na zahradě, hrubě se mi nechce. Taky mám co sázet, ale nechám to na jaro. A zdraví si nekoupím. Chci mít taky od zahrady chvíli pokoj. Zjara je daleko příznivější... celý příspěvek > |  | Husqvarna 550xp loziska klikovky, 15.12.2015 Teď tam prodávají šicí stroje, nebylo by od věci si tam jeden rozbalit a spíchnout si sukýnku, nebo jupku. Drzost zákazníků je dneska nekonečná. Nemohl bych být prodavačem. |  | Ranné rajče, 14.12.2015 No a to je zákon minima, jak jej pochopuju já. |  | Ranné rajče, 14.12.2015 Jestli jsem to dobře pochopil (na silně hnojených bylo hodně plodů ale nedozrály), uplatnil se zákon minima. |  | Tera Vari - orba, 13.12.2015 Co jsem kde viděl různá videa rotavátorování, jezdili všichni po stepi. Jenže já rotavátor používám takřka výlučně při jarní přípravě pod záhony, kdy vjíždím na nacuclé pole jílu v hrubé brázdě uleželé po zímě. Garantuju, že v takových podmínkách by... celý příspěvek > |  |
|  | Trnkovica (trnka obecna), 12.12.2015 Proti gustu... aneb každý má jinou hubu. Nejsem odborník na pálenky, ale domnívám se, že destilát z trnek asi nebude nějak špičkový. Naopak trnkové víno zkouším a když se nespěchá, není to špatné. Výtečný je trnkový likér (babské pití). U obojího se... celý příspěvek > |  | Foliovník - plastové rohy - má někdo zkušennost, 11.12.2015 Mám podoubnou konstrukci, zakoupeno v marketu. Akorát nejsou latě, ale tenkostěnné ocelové trubky a střecha je do oblouku. První sezónu mi to notně pocuchal vichr a příval, rozlámaly se i některé spojky. Letos jsem to umístil jinam a řádně... celý příspěvek > |  | Hnojení - velikost plodu, 10.12.2015 Holt by to asi chtělo vědecké zkoumání. Mně překvapilo, že při různých výkopech jsme nacházeli velké žížaly běžně v metrové hloubce v hutném jílu. Co tam dělaly vědí jen ony. |  | Husqvarna 550xp loziska klikovky, 8.12.2015 Sice je to offtopic, ale zkusím vám to krátce vysvětlit, nemám totiž rád, když někdo przní mé řemeslo, byť slovně. Mám doma mikrometr. Kdybyste to měřidlo viděl, možná byste pochopil, že se s ním měří s přesností na setinu milimetru. Odhadem na půl... celý příspěvek > |  | Motor čerpadla vodárny MINI-3, 8.12.2015 Chvíli (doba podle libosti < nekonečno) poválet pod kůlnou. Pak jsou tři cesty v pořadí podle výhodnosti. Prodat celý do šrotu, prodat celý výkupci motorů, rozebrat, vysekat vinutí a prodat do šrotu odděleně železo a měď. První krok je ideální... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|