Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Samice pred samcem utika a pisti, 1.4.2015 S tema jadrincema to asi fakt nebude tak horke davam kralikum to co deti nedojedi z jablek a nic jim neni... je to fakt tak male mnozstvi ze se to v te pestrosti stravy asi vazne strati... jinak rada o samici v ocekavani se bude vbrzke dobe hodit
Samice pred samcem utika a pisti, 1.4.2015 Dekuji moc vsem za uzitecne a vycerpavajici rady a za tri tydny dam vedet zda sou maly usacci...
Samice pred samcem utika a pisti, 31.3.2015 Do baraku je ale brat nebudu... k tomu mne nedonuti... hihi...jsou v kralikarne... pod strechou... trosku prska na dvirka ale to urcite nevadi
Samice pred samcem utika a pisti, 31.3.2015 No jako jestli to myslite vazne s tema hrackama tak se spis priklonim k nazoru ze bych nerad prisel o krasneho usaka jen proto ze pozrel neco co by nemel... kus vatelinu ci latky... ta vetvicka bude urcite lepsi a chci se zeptat z jakeho stromu by... celý příspěvek >
Samice pred samcem utika a pisti, 31.3.2015 No tak s tim ze bych kralikum daval plysaky nepocitam... chovam jeste hrdlicky chechtave a mam jich sest...3 samicky a tri samce a ti teda na rozdil od kraliku se zabavi az az i samy... no celkove uvidim co mi z tech kraliku bude zda budou mlade ci... celý příspěvek >
Samice pred samcem utika a pisti, 31.3.2015 Davat uz ji tam nebudu a proste 3 tydny pockam a uvidim zda budou prckove... pokud ne skusim znovu... jinak chci je mit pro dalsi chov... pokud budou mladi aspon takovy jako jejich rodice bude to super... no a ty co zbydou pudou na maso... s tim... celý příspěvek >
Samice pred samcem utika a pisti, 31.3.2015 Mam tedy pockat a nedavat uz samici k samci aby si neubliziy?jen je mi zahadou proc nechce ta cerna samice... bude mit ted 11 mesicu to myslim ze uz by nemel byt problem... zkusil jsem taky dat par bobku od samce k ni do kotce... zacinam s chovem a... celý příspěvek >
Samice pred samcem utika a pisti, 31.3.2015 Dekuji za rady... a neni treba mozne ze samce nechce a pisti proto ze se skok zdaril a proto samce nechce... a s tou cernou samici mne napadlo jestli neni mozne ze je tlusta... navic je asi o tretinu vetsi nez samec mohlo by to byt i tim?
Samice pred samcem utika a pisti, 30.3.2015 Zdravim mam samce a samici nemecke strakace... zkousel jsem pred tydnem je dat k sobe zda se podari a samec sice skakal ale nesvalil se a aninechrochtal olizovaly se pred tim chvilku se nahanely a pak sup sup cekal jsem jeste za ctvrt hodiny ze snad... celý příspěvek >