|
Příspěvky uživatele - 96.58
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mrtvý králíček, 5.7.2017 Kralikarnu jsme koupili jako standardní od pána, co je vyrábí. Lino z podlahy zřejmě díky přesahu králíci postupně okousali, zničili, budeme muset natáhnout nové.
Misky jsme odstranili a pořídili napáječky, protože v nich byly bobky, sláma,... celý příspěvek > |  | Mrtvý králíček, 5.7.2017  .. |  |
|  | Mrtvý králíček, 5.7.2017 Děkuji za odpověď a Vás čas. |  | Mrtvý králíček, 5.7.2017 Nepravidelne do vody dáváme kapku octu.
Můžete se mi prosím vyjádřit k tomu vzhledu hnízda.
A kdy nejdříve od porodu hnízdo prohledat z důvodu mrtvolek? |  | Mrtvý králíček, 4.7.2017 Děkuji Vám za odpověď. Seno moc nežerou, tak k senu dokládame buď čerstvou trávu/jetelinu, nebo z druhého dne - vše však pod zmiňovaným přístřeškem. Občas narypu pampelišku a decentně jitrocele. Teď likvidujeme hrách, tak lusky + rostlinu. Vrbu jsme... celý příspěvek > |  | Mrtvý králíček, 4.7.2017 Tak dnes rano jsme objevili zbyvajici dva kralicky mrtve. Se samicemi se hodne mazlim, hladim je, drbkam za usima... nez jsem ale vzdy sahla na mlade, mela jsem ruce od jejiho pachu. O vikendu zacali vylezat z hnizda, jednu dobu jsem pristihla, ze... celý příspěvek > |  | Prodáváte králičí maso, 30.6.2017 Chci prodavat... v hyperarketu alber, jsme videli zmrazeneho kralika bez hlavy, to se muze prodavat takto? |  | Prodáváte králičí maso, 28.6.2017 Mohu se zeptat na okres/mesto? Jina cena zřejmě na vesnici, jiná na městě.Dekuji |  | Prodáváte králičí maso, 28.6.2017 Prodáváte králíky? Za kolik - od kusu nebo kg? Uctujete si priplatek za rozbourani (oproti vcelku)? |  | Mrtvý králíček, 25.6.2017  Nez chytnu na mladé, samici samozřejmě několikrát pohladim. Někdy jen tak sedím a hladim a drbkám ji za usima.
Na napáječky si všichni zvykli, misky dáme pryč. Dvě napáječky však sami ujapávaji...
Dnes jsme našli jednoho mrtvého králíčka.... celý příspěvek > |  |
|  | Mrtvý králíček, 22.6.2017 Králíkárnu jsme si koupili od pana, co je vyrábí. Sklon má, dokonce některé samice okousali plastovou chráničku v její zadní části a vykusují lino. Hnízdo si udělala v pravém zadním rohu, betonovou dvojmisku máme vpředu u otvírání.
Dnes dojdou... celý příspěvek > |  | Mrtvý králíček, 21.6.2017 Po 18 h jsem objevila dalšího králíčka, živého :-) zřejmě ji ta horka zmahaji, že rodí od rána? Nad kraliksrnu jsme dali plech a prostěradlo. Já jako laik se ptám, mladé nebylo v hnízdě, bylo u dvířek, tak jsem ho po pohlazení samice přesunula k... celý příspěvek > |  | Mrtvý králíček, 21.6.2017 A jeste nam tato samice vyskakuje do jesli, kam davame seno a travu.. Vcera jsme ji tam pristihli 2x poprve a dnes zase... odpoledne na ne sviti slunko, na kralikarnu, ale o vikendu budeme pristresek nad nimi zastresovat, tak snad to bude lepsi. |  | Mrtvý králíček, 21.6.2017 Poridili jsme kralikarnu a 3 okocene samice a jednoho samce. Jedna
ze samic kazdym dnem mela rodit /pripustena byla 20.5./. Ze soboty na nedeli mela hodne vytrhanych chlupu a udelane hnizdo, na pondeli rano se vsak nic nenarodilo a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|