Příspěvky uživatele - 96.58

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrtvý králíček, 16.8.2017
Jakou máte výšku kotce?
Mrtvý králíček, 10.8.2017
Jsem začátečník a nechci každým mým dotazem zaplavovat vlákno... samozřejmě, že živým. V tomto vláknu aspoň vidíte naše ne/pokroky. Mohu požádat i o odpověď na ten časopis? Koupila jsem si Chovatele. Existuje i jiný o drůbeži a kralicích? Dekuji
Mrtvý králíček, 3.8.2017 Obsahuje fotku
Výběh
Mrtvý králíček, 3.8.2017
Děkuji za odpověď, já se nezkušené zeptám a Vy se čertite... Podívejte se, jak vypadá výběh, je zabezpečen ze všech stran, na noc se všichni vrátili do králíkárny. Chtěla jsem sirotkovi dopřát více místa a výběhu s ostatními.
Mrtvý králíček, 2.8.2017
Děkuji za odpověď, jaké predátory máte na mysli, výběh je po všech stranách a poklop zabezpečen? Mohu tedy přes den přidat samotného králíčka, dnes byl s nimi 3 hodiny, ale zajímá mě celý den bez mléka. Bude mít odvahu se napít od jiné samice nebo... celý příspěvek >
Mrtvý králíček, 2.8.2017 Obsahuje fotku
Dnes mají králíci měsíc, panují velká hořká a já se ptám, když samici a jejich 7 králíčku jsme dali do výběhu na nás travnik, zda doporučite je nechat přes noc venku - od rána jsou venku a vyhrabali důlek, mám strach, aby neutekli, ale to by mohli i... celý příspěvek >
Velká samice, problém s poskočením, 26.7.2017
Máme samici berana a nás samec je jiného plemene (menší) a nedaří se mu ji poskocit.samice se nebrání, ale on je prostě mimo otvor. Neporadite, co s tím?
Prodáváte králičí maso, 25.7.2017
Známý tez prodává za 130 Kč/kilo, granulované. My granulemi nekrmíme, jsem proti.
Prodáváte králičí maso, 24.7.2017
Děkuji moc za pěkný příspěvek. Můj osobníni názor je ten, že za 230 Kč/kilo bych si králíka, byť domácího, nekoupila.
Mrtvý králíček, 20.7.2017
Omlouvám se za překlepy. Prcky, travicky...
Mrtvý králíček, 20.7.2017
Mohu 14 dní staré prvky na chvíli vypustit na trávník na zrani tragicky? Už jsou mimo hnízdo a sem tam něco skupinou ze samicine stravy.
Mrtvý králíček, 10.7.2017
Zatím úspěšně přežívají/žijí všichni králíčci 7+1. U samice těch 7 jsme si všimli, že v těchto horkach, jak jsou po kotci volně (chladí se), tak priskakuji k samici na pití, ta však odskakuje, proč? Dali byste toho sirotka k těm 7 nebo rychleji... celý příspěvek >
Mrtvý králíček, 6.7.2017
Ještě mě napadá, já jsem začátečník, ale můj děda odchoval pár desítek králíků určitě, má sice středové příčky zřejmě za ta desetiletí pryč buď okusem, nebo stářím, ale nikdy jsem u něho neviděla, že by přes králíkárnu měl plachetku na... celý příspěvek >
Mrtvý králíček, 6.7.2017
Děkuji, my to mysleli spíš na hlídání, větvičky. Příště zvolíme vhodnější dřevinu.
Mrtvý králíček, 5.7.2017 Obsahuje fotku
Přikládám foto kotců, šířka 118 cm * 90 hloubka 2 kotce, a poslední, do kterého jsme přesunuli naší Mambu, jak ji říkáme, má šířku 80 cm.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika