|
Příspěvky uživatele - 48.133
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nádobka na miešanie 2-taktného paliva, 24.6.2008 Já tu nádobku nepoužívám, mám 1l plastovou láhev, naleju do ní 2 štamprle, neboli 0,04l oleje a doleju benzínem. |  | Bubnová sekačka Panter 6,5HP, 24.6.2008 Uvažuji o koupi této sekačky, mám pozemek 2500m2 a kosím vysokou trávu na seno. Prosím kdo máte zkušenosti s touto sekačkou, napište, jestli je dobrá. Děkuji. |  |
|  | Dakr Tekton Honda, 3.6.2008 Uvažuji o koupi této bubnové sekačky, mám pozemek 2500m2, je sice rovinatý, ale dost hrbolatý. Potřebuji trávu na seno. Myslíte, že tato sekačka bude vhodná? Děkuji za každou radu. |  | Bubnová nebo lištová sekačka?, 27.5.2008 Dobrý den. Mám 2000m2 dost hrbolatý pozemek a chtěl bych kosit trávu na seno. Která sekačka bude lepší? Děkuji. |  |
|
|
|