|
Příspěvky uživatele - 197.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zabít rychle a účinně králíka, 4.12.2016 Děkuji za reakci. Ono to stejně nevyřešíme, protože můj chov to není a on si do toho zase tak moc mluvit nedá. Přesto považuji za přínosné se o tom pobavit a třeba někdy časem... nebo to možná pomůže někomu jinému.
Ty samice jsou tři nebo čtyři,... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 3.12.2016 "Můj" drahý S.P.Ch. děkuji Vám za krásná slova. Ačkoliv lidé, co nás znají, říkají, že by chtěli být tím zvířátkem u nás, tak musím přiznat, že to také není vždy se mnou takové růžové.
Potkanům už měsíc slibuji nový příbytek, ale nějak nejsem... celý příspěvek > |  |
|  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 24.11.2016 Pružinová a patronová jateční pistole jsou dost rozdílné, ale o to tu nejde. Označení ulítlá zrovna nepovažuji za přesné, ale proč ne, já raději ulítlá než bezcitná (pro pořádek, tím neříkám, že Vy jste bezcitný). Váš názor respektuji, nicméně pokud... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 24.11.2016 Taky řešení, ale ne pro mě. Mě chovat zvířata na dožití nevadí. Pokud jde o pašíka, tak to v současné době není možné, stejně tak jako ten býček, ale kdyby na to někdy přišlo, tak jednak zvířatům na maso jména nedávám a za další na tato velká zvířata... celý příspěvek > |  | Slepice stále kvokají, 24.11.2016 Ač otázka nebyla na mě, jsem přesvědčená, že to bylo myšleno tak, aby slepičky mohli sedet, vylíhla se kuřátka, odrostla kuřátka, slepičky na vajíčka a kohoutci na pekáč. |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 23.11.2016 Pochopitelně, každý používá jiné metody a podřezávání je jednou z nich. Ovšem to, co jste napsal je absurdní!
Podříznutí není humánnější než rána za uši, pokud to samozřejmě člověk umí, když to neumí, nemá to dělat. Což je i naše situace, prostě... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 22.11.2016 S tím nemůžu souhlasit.
Co jsme kdy měli od někoho zabitého králíka, nikdy neměl krvavou hlavu, krk apod. a všichni zabíjeli/zabíjí ranou "za uši". Většina používá ruku, někdo topůrko.
Z těch našich tří zabitých, byla trochu krvavější jen ta... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 22.11.2016 Králíka je po zabití vždy třeba nejdřív vykrvit. Stahují se až po té. |  |
 |
|
|
|