Příspěvky uživatele - 172.150

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Albixon jejich bazen Albistone vcetne zastreseni, 4.8.2016
Tak proč o takovém bazénu od této firmy vůbec přemýšlíte,  píšete, že oblbujou lidi, tak se raději podívejte po výrobci, který ty bazény pro tuto firmu vyrábí a určitě si ke své spokojennosti vyberete. Pozn. : kdyby tady někteří... celý příspěvek >
Zakalená zelená voda, 26.7.2016
Dobrý den, taky mám salinátor, bazen 32 m3, celý rok je voda krásně průzračná a takový srajdy do vody jsem nikdy lít nemusel, filtruju dvě hod. dopoledne a tři navečer, když teplota vody klesne na podzim pod 10 st., tak to vypnu, na jaře tam šupnu... celý příspěvek >
Jaké jsou zkušenosti se servisem Mountfield?, 22.7.2016
Jsem si říkal jakou sedačku z Manfí a ona to bude asi sekačka
A tráva roste a roste, 7.6.2016
koňáci možná ano, ale seno usušené, zabalené v balíku a dopravit až do maštale, seno sušit sám bude málokdo, páč musí rajtovat
Vyrovnání trávníku, 21.4.2016
To poděkování patřilo p. Petru z H.
Pohoda, napsal jste to pěkně a jasně, už se k tomu nebudu vyjadřovat, hlavně když se to správně objasní, aby všichni tady byli v obraze. Děkuji. V.
Pokud vidím dobře, tak ve Vašem příspěvku píšete směs trávníková 600/t, tak jsem se ptal, kde jste kupoval, abych si mohl stoupnout do fronty. V. 
Magnolie Genie, 20.4.2016 Obsahuje fotku
ještě ta Génie
Magnolie Genie, 20.4.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, p. Havlis je velmi dobrá volba, už nakupuji převážně u něho, když zkouším někoho jiného, tak jsem většinou zklamaný, např. ze Zázvorky mi letos poslali borůvky, které ani nebyly v tom květináči vidět. Posílám foto naší Genie, kdyby ji... celý příspěvek >
Vyrovnání trávníku, 20.4.2016
Dobrý den, nepatří k té ceně za trávníkovou směs ještě dvě nuly, jinak tuto cenu bych bral, odkud jste nakupoval? Děkuji. V.
Je tu nekdo kdo nema vypusteny bazen?, 25.1.2016
Já tedy nevím, ale filtrovat teď vodu se mi zdá celkem zbytečné, páč má teplotu určitě pod 10 stupňů a to už nepracuje.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika