|
Příspěvky uživatele - 172.150
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Albixon jejich bazen Albistone vcetne zastreseni, 4.8.2016 Tak proč o takovém bazénu od této firmy vůbec přemýšlíte, píšete, že oblbujou lidi, tak se raději podívejte po výrobci, který ty bazény pro tuto firmu vyrábí a určitě si ke své spokojennosti vyberete. Pozn. : kdyby tady někteří... celý příspěvek > |  | Zakalená zelená voda, 26.7.2016 Dobrý den, taky mám salinátor, bazen 32 m3, celý rok je voda krásně průzračná a takový srajdy do vody jsem nikdy lít nemusel, filtruju dvě hod. dopoledne a tři navečer, když teplota vody klesne na podzim pod 10 st., tak to vypnu, na jaře tam šupnu... celý příspěvek > |  |
|  | Jaké jsou zkušenosti se servisem Mountfield?, 22.7.2016 Jsem si říkal jakou sedačku z Manfí a ona to bude asi sekačka |  | A tráva roste a roste, 7.6.2016 koňáci možná ano, ale seno usušené, zabalené v balíku a dopravit až do maštale, seno sušit sám bude málokdo, páč musí rajtovat |  | Vyrovnání trávníku, 21.4.2016 To poděkování patřilo p. Petru z H. |  | Vyrovnání trávníku, 21.4.2016 Pohoda, napsal jste to pěkně a jasně, už se k tomu nebudu vyjadřovat, hlavně když se to správně objasní, aby všichni tady byli v obraze. Děkuji. V. |  | Vyrovnání trávníku, 21.4.2016 Pokud vidím dobře, tak ve Vašem příspěvku píšete směs trávníková 600/t, tak jsem se ptal, kde jste kupoval, abych si mohl stoupnout do fronty. V. |  | Magnolie Genie, 20.4.2016  ještě ta Génie |  | Magnolie Genie, 20.4.2016  Dobrý den, p. Havlis je velmi dobrá volba, už nakupuji převážně u něho, když zkouším někoho jiného, tak jsem většinou zklamaný, např. ze Zázvorky mi letos poslali borůvky, které ani nebyly v tom květináči vidět. Posílám foto naší Genie, kdyby ji... celý příspěvek > |  | Vyrovnání trávníku, 20.4.2016 Dobrý den, nepatří k té ceně za trávníkovou směs ještě dvě nuly, jinak tuto cenu bych bral, odkud jste nakupoval? Děkuji. V. |  |
|  | Je tu nekdo kdo nema vypusteny bazen?, 25.1.2016 Já tedy nevím, ale filtrovat teď vodu se mi zdá celkem zbytečné, páč má teplotu určitě pod 10 stupňů a to už nepracuje. |  |
 |
|
|
|