Příspěvky uživatele - 134.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak naučit slepice hřadovat, 30.8.2014
Vůbec nevím co s tím. S naší Růžovkou to nebylo zase tak složité, hodně jsem se jí věnovala, několikrát denně jsem si jí brala na klín a hladila, kolikrát takhle usnula. Dávala jsem jí na hřad, ostatní holky jsem napomínala a také je všechny... celý příspěvek >
Slepice nenesou?, 30.8.2014
Po pravdě nemám tušení co v tom je, když nezanášejí, jsou to již dospělé nosnice a nemocné také nejsou... tedy netuším jak obecně snůšku ovlivňuje začervení a následná léčba. Nicméně nám v současné době slepice také snášejí méně - 1- 5 vajec a... celý příspěvek >
Slepice nenesou?, 30.8.2014
Nezanášejí?
Slepice- pomocnice v boji proti slimákům, 19.8.2014
Holt máte vybíravé slepičky. S našimi je to jednoduché... sežerou a nebo se aspoň pokusí sežrat cokoliv na co přijdou a je jedno jestli je to malej nebo velkej plžák, šnek, kočičí granule, kapsičky a nebo manželova poraněná noha. To se... celý příspěvek >
Jak naučit slepice hřadovat, 17.8.2014
Předně, i já jsem ráda, že si mohu o slípkách.. a nejen o nich.. popovídat. Není moc lidí podobně laděných. Oproti Vám to mám o trošku jednodušší v podmínkách pro slípky, proto se mi moc líbí, že nerezignujete a stále se snažíte jejich podmínky... celý příspěvek >
Jak naučit slepice hřadovat, 16.8.2014
Jestli úžasně to nevím, ale nějak to jde. Holky se pomalinku stabilizují a i když se mi virózy ještě nezbavily tak je to lepší, volátka se plní, opět se rozežírají, tak je to dobré. Noha také vypadá lépe, i když mi pan doktor zase trochu pokazil... celý příspěvek >
Slepice- pomocnice v boji proti slimákům, 16.8.2014
V počátcích našeho chovu jsme našim holkám také dávali slimáky a moc jim chutnali. Nicméně maminka mi řekla, že bych to neměla dělat, prý se slepicím dávat nemají, tak už to cíleně nedělám. Co si však najdou na zahradě to je jejich, takže nějaké ty... celý příspěvek >
Čím krmíte?, 10.8.2014
Granule NIKDY nekombinovat s mlékem! Může dojít k trávicím potížím. K dotazu, když pes granule nechce, tak mu je nedávejte, stoprocentně kvalitní beztak neexistují. Granule jsou tolik oblíbené kvůli lenosti páníčků - dobře se skladují i dávkují,... celý příspěvek >
Larvy likvidující trávník, 9.8.2014
Souhlasím, slepice jsou perfektní požírači všeho možného a za kouskem larvy, žížaly apod. se dokáží pořádně hnát. Nesouhlasím však s tvrzením, že automaticky musí slepice zničit trávník. Pokud jde o malou plochu tak to určitě platí, ale mají-li... celý příspěvek >
Jak naučit slepice hřadovat, 6.8.2014
Zdravím a gratuluji k uzdravení slepiček. Moc děkuji za tipy s léčivy, juknu na to zda by pomohlo to ještě přidat. Nechci předbíhat událostem protože nemáme rozhodně vyhráno, ale Žlutá se vylepšuje, dnes už dobrovolně opustila kurník a byť... celý příspěvek >
Mladí přišli o srst, 6.8.2014
Tak to opravdu nemám ponětí. Nicméně z něčeho ta holost vzniknout musela. Jde to jistě těžko, ale snažila bych se dál vypátrat příčinu proč se tak vůbec stalo.
Jak naučit slepice hřadovat, 5.8.2014
Zdravím Lenko. Máte krásný kuřičky, jak ta hřadují, je vidět, že jsou pěkné a daří se jim. Jsou to prostě ještě mladé kuřičky podle hřebínků, ale rostou moc pěkně. Ten kurník se mi z fotek zdá opravdu dost malý, ale co už, s tím těžko... celý příspěvek >
Co to vlastně piplám? Rejsek nebo myš?, 5.8.2014
Jestli je to z popisu myš si netroufám říct, ale pokud vím, tak rejsek by měl mít velmi krátký ocas. Když jsme svého času měli "na bytě" v garáži Jerryho, byl to moc pěkná myš, pěkný šedo-stříbrný kožíšek, dlouhý ocas... tím mě fascinoval jak ho... celý příspěvek >
Mladí přišli o srst, 5.8.2014
Jen dohad, zkušenost se ztrátou srsti u králíků naštěstí nemám... jakou mají podestýlku, krmivo, čistotu v kotci, desinfekci kotce, velikost kotce, přítomnost komárů, much atd.? Nenapadá mě proč by se takhle mladí králíci měli napadat a nějak... celý příspěvek >
Ježek - blechy, 2.8.2014
Něco jako ježčí blechy neexistuje stejně tak jako blechy psí apod.. Jsou to prostě blechy a jdou po aktuálně nejlepším zdroji potravy. Tedy pes je pro ně kvůli hustější srsti zajímavý. Protože ježky odchovávám pravidelně, blechy občas také řeším.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika