|
Příspěvky uživatele - 168.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 2.3.2014 A když uvážíme, jak často se přes konkrétní místo přeženou kroupy velikosti golfového míčku a vichřice, vítězí opět sklo.
|  | Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 2.3.2014 Mám také skleník ze skla z Dolního Újezdu, 2x4m a stojí na základu z betonových plotových podhrabových desek, postavených samozřejmě svisle, vel. 5x30x200cm, přes 10 let. Myslím si a moje zkušenost je toho důkazem, že stavět obludné betonové základy... celý příspěvek > |  |
|  | Materiál na stavbu konstrukce skleníku, 2.3.2014 Jestli jste už rozhodnutá, nedá se nic dělat, ale proč dělat základ tak složitě? Úplně postačí udělat základ z podhrabových desek spojených na krajích přes šrouby kusy pásové oceli. Takovým způsobem je základ zhotovený za pár hodin. Takto mám na... celý příspěvek > |  | Udrzba okolo stromku, 2.3.2014 Nestříkám, neokopávám, mulčuji posekanou trávou. Do roka Vám trávní drn pod mulčem vyhnije. Následně pak můžete přidávat živiny s vědomím, že je využije jen strom.
|  | Ranne zemiaky/brambory 2014, 2.3.2014 Tak to opravdu zírám. Ale nevěřím, že zima už nepřijde. Podle mého je v současné době teplo jen proto, že k nám proudí relativně teplý vzduch z jižních směrů. Až se proudění obrátí a věřte, že k tomu dojde, mohou pak být i denní teploty pod nulou. |  | Stříhání drápků u králíků, 28.2.2014 To záleží na tom, co je podle Vás již hodně dlouhé. My jsme drápky nechali sestříhnout v případě, kdy samice měla na zadních drápky dlouhé 2cm. |  | Ibišek pokojový marodí, 27.2.2014 Spíš bych tipoval štítenky. Ale kdyby paní udělala foto, možná by pomohlo.
|  | Jak dlouho do předu pohnojit pozemek pro výsadbu brambor, 27.2.2014 Čtyři devítky. Gratuluji Vám.
|  | Kdy stříkat proti kadeřavosti v roce 2014, 27.2.2014 Mirku, proč si myslíte, že na postřik mědí je již pozdě? Já používám bez problémů Kuprikol až do doby těsně před rozkvětem.
|  | Chraňte včely, 26.2.2014 Dík za radu, zrovna jsem si říkal, co s tou slivovicí budu dělat, tady už ten utrejch nikdo nechce a demižóny už jsou plný. Ale s medem, to bude paráda. |  |
|  | Druh broskvoně, 25.2.2014 Taky se mi možnost prodloužené sklizně líbí: Sprigcrest, Earliglo, Redhaven, Fairhaven, Cresthaven.
|  | Svícení při pěstování sadby, 25.2.2014  Nevzhledný, ale jednoduchý pařník z igelitu s výsevem paprik přisvěcuji 11w Osram mini twist 6500K a přes igelit je pro větší rozptyl tepla a světla přetažená Alu fólie. |  | Druh broskvoně, 25.2.2014 Já bych volil právě Cresthaven. Plodí mi každoročně již přes 10 let, z mých pěstovaných odrůd má nejchutnější plody a pecku mnohem menší oproti ranějším druhům. Také odlučitelnost od pecky je výborná, což mnoho raných odrůd nemá. Napříkla Redwin sice... celý příspěvek > |  | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 22.2.2014 No, myslím si, že letos se můžeme s meruňkami v okrajových oblastech rozloučit. |  | Rajčata pro sezónu 2014, 21.2.2014 Pane Mr Big, domníval jsem se, že odrůda Super Beefsteak není hybrid. Na sáčku alespoň není ani zmínka. Co si myslíte vy? |  |
 |
|
|
|