|
Příspěvky uživatele - 196.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
jakou fólii do jezírka?, 2.11.2008 1mm nebo i 0,8mm, folie se prodava v sirkach i 8 metru, je rovnou svarena |  | Voda na zahradě, 16.10.2008 Má na své zahradě malou studnu(jímku), 80 cm hloubka průměr asi tak 40 cm. Bylo to postaveno co můžu na 100% říci tak před rokem 1960.
Byl tam přepad k sousedum kteří měli vodu ode mne, jenže měli ****** že tam mají mokro ode mne...
Vodu jsem si... celý příspěvek > |  |
|  | Lovení potěru, 9.10.2008 myslímže ty oka budou ok, mne chytali takové rabičky taky tak |  | koupe hadice 3/4 na zahradu, 7.10.2008 Mám Valmon(ČR), spokojenost, koupeno v Penny |  | zazimování čerpadla, 7.10.2008 Mám kalové čerpadlo v jezírku Jak ho mam zazimovat? Vyndám ho, nevím jestli no nečím prolít... |  | Zahradní koupací jezírko svépomocí, 23.8.2008 ja delal 10,5 m2 a stalo mne 10 tis bez prace a folie byla 1 mm, to nemam na koupani |  | Impregnace lávky přes jezírko, 15.7.2008 ještě mne napadá jestli by šla po použít i zelená skalice? Používám ji na mech na asfaltu tak by mne zajímalo jak to působí. Píšou že v 0,5 % roztoku je to hnojivo |  | Impregnace lávky přes jezírko, 15.7.2008 děkuji za reakce, vyhraje to u mne asi fermež, to mi doporučoval truhlář |  | Impregnace lávky přes jezírko, 13.7.2008 Dobrý den, lávku mám hotovou, přemýšlím čím ji šetrně impregnovat vzhledem k vodě v jezírku. Na srmkové trámy jsem našrouboval olšové kuláče o průměru asi 6 cm. Poraďte čím...? |  | Kurnk - izolace?, 13.7.2008 Já jsem dával cementove desky, 100 mm kamenou vatu a uvnitř dřevotřísku. V zimě mi na podlaze dvakrat se udělal na vodě jen tenký led |  |
|  | Podklad pod folii, 13.7.2008 to by mne také zajímalo, mám připravený koberec, plachtu na nákladak, písek ale ten dám jen na dno a terasu. Nebo myslíte že by písek držel i na boku který je velmi strmý? Díky Petr K. |  |
 |
|
|
|