|
Příspěvky uživatele - 156.49
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč slepice vůbec nezačaly snášet?, 25.4.2014 Děkuji za velmi podrobný popis, příště už si dám pozor. Bohužel jsem se napálila. Naštěstí jsem vydržela a slepice do února do polévky nešly :)
Zatím snáší 8 až 10 vajíček denně - mám jich 10 - je to paráda.
M.F. |  | Proč slepice vůbec nezačaly snášet?, 24.3.2014 Dobrý den, jen nová informace. Slepičky snáší ostošest, mám denně 10 vajíček od 10 slepic. Jsem ráda že jsem vydržela a slepičky nešly do polévky :). Takže díky za podporu a za naději, kterou jste mi dávali. |  |
|  | Proč slepice vůbec nezačaly snášet?, 21.2.2014 Děkuji za doporučení. Snad se to konečně zlomí, dnes jsem našla 1 vajíčko :) |  | Proč slepice vůbec nezačaly snášet?, 4.2.2014 Kupovala jsem je ve Stádleci u Tábora. Pán tam měl kuřic hodně, nějaký soukromý velkoodchov. Několikrát jsem mu volala, tvrdil mi, že slepičky od něj mají i příbuzní a u nich bez problémů nesou :) |  | Sliepky, kurcata a kacice spolu v ovocnom sade?, 18.1.2014  My máme 10 slepic a v průběhu roku dokupujeme kačenky. Máme vyzkoušeno, že je třeba zezačátku je mít na noc odděleně, slepice se k malým kačenkám nechovaly dobře - klovaly je. Přes den je to jedno, když měli kam utéct. Stromky kachny neničí, u slepic... celý příspěvek > |  | Proč slepice vůbec nezačaly snášet?, 18.1.2014  Ještě další foto |  | Proč slepice vůbec nezačaly snášet?, 18.1.2014  Tak atím stále čekám a čekám. Slepice měli začít nést začátkem září a já od nich nemám jediné vajíčko. Zatím mi nebyl nikdo schopen říct, proč nesnáší. Nevěděl by jste někdo? Připojuji pár aktuálních fotek. |  | Proč slepice vůbec nezačaly snášet?, 24.10.2013  Taky mě napadlo, že jsou mladé, ale tvrdil mi, že jemu snáší od začátku září, že je to asi krmnou směsí. Zkusila jsem je vyfotit, ale jsou dost rychlé :) Některá hřebínek má, některá ne. |  | Proč slepice vůbec nezačaly snášet?, 23.10.2013 Dobrý den, 13.8. jsem koupila 10 slepiček, které měli začátkem září začít snášet. Dodnes nesnesly ani jedno vajíčko. Nikdy předtím se mi toto nestalo, proto nevím jak to řešit. Slepičky mají velký výběh na zahradě (nezanášejí), vypadají velmi zdravě.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|