|
Příspěvky uživatele - 168.92
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování révy vinné v nevinařské oblasti, 9.4.2020 Děkuji za reakci.Mám tyto odrůdy: Vostorg, Galahad,Preobraženoe, Adler,Monarch, Světlana,Glenora, Attika,Jupiter, Afrodita,E.Seedles.Vkvětináčích jsem je odnesl do tepla, ale problém byl se zálivkou.I když jsem dal před květináč podlážku musel jsem... celý příspěvek > |  | Pěstování révy vinné v nevinařské oblasti, 8.4.2020 V těchto oblastech se doporučuje vedení na hlavu tak aby se réva nechala přes zimu zakrýt.V dnešní době je možná daleko větší problém květnových mrazů.Mám v květináči 2-3 leté sazenice, které chci letos vysadit.Moje úvaha je taková, že nechám krátký... celý příspěvek > |  |
|  | Jak naučit slepice hřadovat, 11.11.2018 Dobrý den, narazila jsem na dotaz až nyní, takže, Lenko, Vám rada už nic platná nebude, ale třeba pomůže někomu jinému, kdo má stejný problém. Pokaždé, když koupíme nové kuřice, dělají totéž. Namačkají se pod trusný stůl. Manžel je se slovy "jdu... celý příspěvek > |  | Uši u vlčáka, 18.10.2017  Máme 4 měsíční NO.. krky kouše už od 3 měsíců, dle veterináře tonení na škodu když jsou pořádně uvařené. Pokud je zvládne syrové, také se nic neděje. Ouška jí stála již ve 3 měsících.. viz foto.. pak začala přezubovat a ouška spadla.. teď se pomalu... celý příspěvek > |  | Verbena, 30.3.2015 dobrý den, verbenu jsem vysévala koncem února. Momentálně mám asi 10 sazeniček ze semínek cca. 4cm velká |  |
 |
|
|
|