|
Kýchající kuřice, 11.7.2014 Naše holky jsem zatím kýchat neviděla, takže osobní zkušenost nemám.
Nicméně z popisu si myslím, že jde o nachlazení. Jsou v zásadě dvě možnosti. Jedna je poradit se např. s "vesnickým veterinářem, ev. nechat slípky/slípku vyšetřit, ale to asi... celý příspěvek > |
 |
Samice - nečistota v ohybu stydkých pysků?, 10.7.2014 Byla jsem s jednou (jinou) z našich králic na veterině... udělal se jí dost velký abces na bříšku, zřejmě kombinace škrábnutí nebo kousnutí od prcků a podebralo se jí to, to už je ale teď v pořádku, krásně se vyhojuje.
Nicméně na kontrolu jsem... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jak naučit slepice hřadovat, 10.7.2014
|
 |
Samice - nečistota v ohybu stydkých pysků?, 5.7.2014 No u těch "bouliček" by to dávalo smysl. Mají to všechny mé králice a na stejných místech.
Děkuji za odpověď:). |
 |
Samice - nečistota v ohybu stydkých pysků?, 3.7.2014 Takže vzhledem k tomu, že dnes byla samice poprvé za svůj život absolutně klidná a hodná, stejně tak jako ostatní, ani náznak agrese, dovodila jsem, že úvaha o tom, že ji něco trápí je správná. Šlo "pouze" o způsob jak mi to ukázat.
Budu jí... celý příspěvek > |
 |
Samice - nečistota v ohybu stydkých pysků?, 3.7.2014 Jedna z mých chovných samic je vzteklejší povahy, i když už máme naučený rituál jak ji zklidnit. Po narození králíčku před měsícem se hodně zklidnila, ale přesto trochu té své povahy občas trochu předvede.
Nicméně poslední dva dny se mi zdá víc... celý příspěvek > |
 |
Jsou dospělí ale nenesou, 2.7.2014 Co myslíš tím, že jsou slepice dospělé - jaké je jejich stáří?
Čím je krmíš? Jaké podmínky mají pro život? |
 |
Slepice žere vejce, 28.6.2014 Snad se nikdo nebude zlobit za "vykopání mrtvoly", ale nedá mi to nereagovat.
Opravdu se divím kolik lidí je ochotno zvířatům která mají v péči ubližovat a v klidu stříhat slepicím zobáky. Naštěstí se i v této diskuzi našlo hodně chovatelů, kteří... celý příspěvek > |
 |
Slepice mi skočila na záda, 26.6.2014 Až zase naše slípky skočí manželovi na záda, ráda přetlumočím |
 |
Slepice mi skočila na záda, 25.6.2014 Tak si nepořizuj slepice, když se jich bojíš. Klovala Tě snad? Asi těžko.
Prostě Ti jen hupla na záda, což alespoň naše slepice dělají, prostě jen tak, že buď chtějí pohladit nebo prostě přivítat... a nebo nyní nové, když se velkých bojí.. na... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pes rozhrabuje zahradu, 24.6.2014 Psa musíš zaměstnat tak, aby tuhle potřebu neměl.
Nemůžeš po něm chtít, aby nedělal to, co je pro něj přirozené, když nemá jinou činnost při které by se zabavil. |
 |
Drápky, 22.6.2014 Proč by se kotěti obecně nesměly stříhat drápky?
Nevidím jediný důvod proč by kotě mělo lézt na strom, nehledě na to, že zastřižení drápků neznamená, že nemá čím se zachytit.
Drápky stříhám podle potřeby jak malým tak velkým. Podstatné je,... celý příspěvek > |
 |
Zlodějina Kavapo, 22.6.2014 Osobně tedy nemám zkušenost s touto firmou, takže moje reakce je spíš takové obecné povzdechnutí. V pravdě jsem takový převoz viděla poprvé, takže jestli je to co jsem viděla norma, tak se mi to vůbec nelíbí.
Dokupovala jsem si slípky na... celý příspěvek > |
 |
Jak naučit slepice hřadovat, 22.6.2014  Nečetla jsem ještě diskuzi a tak už tu možná něco co napíšu padlo...
Slípky si na hřad začnou lézt až budou sami chtít. Předpokládám tedy, že mají dobře kudy.
Kukuřiční šrot jako hlavní složka stravy je rozhodně špatně. Přidává se ve větším... celý příspěvek > |
 |
Samice, 10.6.2014 Mmch. Přikrmovaným králíčkům budou za týden 2 měsíce a prospívají perfektně bez jediného problému.
Mimo to máme nové dnes destidenní, které dokrmuji sunarem od druhého dne zhruba z padesáti procent. Narodilo se jich hodně a samice jejich poptávku... celý příspěvek > |
 |