|
Příspěvky uživatele - 134.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zabít rychle a účinně králíka, 16.12.2014 Ten návod je správný, děkuji, ale toho jsme se drželi.
Rozhodně bychom králíky nezabíjeli před ostatními jejich soukmenovci. Věřím tomu, že smysl zvířat je mnohem víc vyvinutý než lidský a tohle by jistě vnímali.
Čili jsme na to určili místno... celý příspěvek > |  | Mladí králíci, 16.12.2014 V základu máte jistě pravdu, ale je podle mě dost podstatný rozdíl králíky přežírat a dát jim ad lib. granule které jsou pro ně určené a krmí se i podle výrobce bez omezení.
Mimo to nevím jaké máte zkušenosti vy, ale králík není idiot, aby se... celý příspěvek > |  |
|  | Napájení v zimě, 16.12.2014 U nás jsme "to" vyřešili zatepleným "předvýběhem" pro slepice ve kterém jsou právě i králíkárny a vřele doporučuji každému, protože v zimě nezamrzá voda, v létě není králíkům horko a zkrátka celoročně jsou v konstatních teplotách bez výraznějších... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 16.12.2014 Rovněž děkuji za příspěvek, nicméně i pokud to takhle je, tak mě osobně je to jedno, protože pokud by to znamenalo pro králíka okamžitou a rychlou smrt, tak to je pro mě důležitější. |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 16.12.2014 Děkuji za reakci Lído,
velikost trámku odpovídá cca tomu co jsme na druhou samici použili, akorát to byla kulatina.
Hlavu neděláme, protože ty si předem zamluvil tchán:). Akorát se nám v troubě "peče"/dusí šunka ze stehen a paštika z jatýrek... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 15.12.2014 Děkuji za reakci. Takhle nějak bych si to představovala, rychle a okamžitě.
Podívám se po ní, jaké se dělají.
Ještě bych chtěla poprosit o jednu radu. Chápu to správně tak, že se v takovém případě králík nedrží za nohy... asi by se to pak... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 15.12.2014 Moc děkuji za ujištění a radu. Bohužel už jsem musela u několika smrtí z různých důvodů u zvířat být a ani jejich uspání není tak bezreflexové jak bych si přála, ale vždy jsem byla ujištěna, že opravdu jsou to jen reflexy a nic už necítí. No nezbývá... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 15.12.2014 Děkuji za reakci.
Uvažovala jsem i o nějaké střelné zbrani, ale střílet na neživý terč není totéž jako na živé zvíře.
Máte s ní nějaké zkušenosti? Jak jsou spolehlivé, kam se má přesně mířit?
Pamatuji si... sice ne naštěstí detailně,... celý příspěvek > |  | Jak zabít rychle a účinně králíka, 15.12.2014 Zdravím,
předem žádám pouze seriozní odpovědi od lidí pro které je důležité, aby zabití králíka proběhlo rychle a s co nejmenší bolestí pro něj a mohou se podělit o nějakou tu užitečnou zkušenost.
Kdo to někdy dělal asi chápe na co se ptám.... celý příspěvek > |  | Kohout - poranění nohy, 2.12.2014 Mileno, děkuji. Nejsem statečná, jen to prostě bylo třeba a bylo to v mých možnostech. Navíc musím přiznat, že díky akorát chladnému počasí byl kohoutek velmi dobře zchlazený a zachovalý.
Beru to tak, že to zkrátka už nezjistím proč, ale vím co... celý příspěvek > |  |
|  | Kohout - poranění nohy, 29.11.2014 Moc gratuluji ke krásným vejcím a děkuji za účast a také rady.
Dnes jsem se s kohoutkem definitivně rozloučila, pochovali jsme ho na zahradě... Pro objasnění, uchovávala jsem ho venku v boxu, protože jsem řešila s jednou paní veterinářkou to... celý příspěvek > |  | Kohout - poranění nohy, 25.11.2014 To máte pravdu Martine, i když v mém případě to jde těžko, tak ale přeci jen rozum v takových skutečně zásadních věcech vede, to je jasné.
Nicméně k té nemoci, z toho co nám řekl veternář a shoduje se to i s tím co jsem si zjistila na internetu.... celý příspěvek > |  | Kohout - poranění nohy, 25.11.2014 Bohužel musím oznámit, že jsme kohoutka včera nechali uspat.
Včera zůstal v kurníku, nedokázal se postavit, protože stejné ochrnutí postihlo i levý pařátek.
Veterinář bohužel diagnostikoval Markovu nemoc, což je neléčitelné. Vůbec jsem do... celý příspěvek > |  | Koza a kuzlata, 14.11.2014 Konkrétně s kozama nemám zkušenosti.
Nicméně když chci, aby mi zvíře přijalo další tak sjednocuji pachy a zásadně to dělám v noci, resp. ve tmě. Zatím mi to funguje, tak bych možná tohle ještě zkusila, ale jestli kozy umí počítat, tak je to nanic... celý příspěvek > |  | Kohout - poranění nohy, 12.11.2014 Děkuji i Vám Mileno za snahu.
I když si myslím, že jde o trvalý stav, těžko něco zhorším a snad by to ev. posílilo alespoň tu zdravou nohu, tak už jsem tu kloubní výživu objednala. Dneska by měla dorazit, tak ji vyzkouším.
Přeji pěkný den.
|  |
 |
|
|
|