|
Příspěvky uživatele - 234.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč slepice vůbec nezačaly snášet?, 24.3.2014 No dobrá zpráva, tak ať vydrží a napraví to svoje zpoždění, byla holkám asi zima a krátký den. Vlasta L. |  | Staré odrody slivek, 13.3.2014 Plody byly velké v průměru asi 5-5,5 cm, na povrchu červené se žlutou, uvnitř žluté, kulaté, silně šťavnaté a sladké, dobu zrání si již nepamatuji. Ty dvě odrůdy jsem našla teď, v současném sortimentu, jen že se asi trochu podobají a hlavně jsou nyní... celý příspěvek > |  |
|  | Staré odrody slivek, 13.3.2014 Dobrý den, prosím o radu zdejší znalce slivoní. Před cca 40 lety na bývalé zahradě, která dnes již neexistuje, byla slivoň, která měla velké červenožluté plody, sladké a velmi šťavnaté, na které dodnes nostalgicky vzpomínám. Šťáva při kousnutí tekla... celý příspěvek > |  | Kysané zelí, 7.3.2014 V této době budou k dispozici odrůdy zelí ke skladování, které jsou tvrdší než odrůdy určené ke krouhání. Také se nám jednou podařilo z neznalosti toto zelí naložit a pořád jsme přemýšleli, kde se stala chyba. Kvasilo velmi špatně, pomalu a málo.... celý příspěvek > |  | Pokojový ibišek - rada, 3.3.2014 Pokud ibišek shodil listy v důsledku přemokření, rozhodně je třeba zkontrolovat kořeny. V případě zahnití očistit odumřelé části a přesadit do nového substrátu, a to bez ohledu na roční dobu. Přihnojovat až po zakořenění, nejdříve za 6-8 týdnů po... celý příspěvek > |  | Vytahla rajčata, 2.3.2014 Ohledně svícení při pěstování sadby je zde samostatné vlákno s mnoha příspěvky. Stačí se jen podívat par řádků do seznamu ve foru. O přesazení vytáhlých sazenic se zde hovoří horem dolem. Nemá-li někdo evidentně podmínky pro pěstování sadby,... celý příspěvek > |  | Jahody - inzercia - čo na to poviete?, 26.2.2014 Černým jahodám jsem prostě neodolala. V aukci jsem je koupila cca za 1 dolar, poštovné zdarma, semen v pytlíčku velké množství, určitě více než 50. Tak nekup to. Klíčivost dobrá, už se začínají v substrátu zelenat. Ta zvědavost, co z toho vzejde, je... celý příspěvek > |  | Delicious nebo Cherokee Purple, 24.2.2014 Delicious mám asi třetím rokem, je to výborné masité rajče, pro mne velmi chutné, spíše sladší než kyselejší. Zrálo jako jedno z prvních, co do úrody je jich ale poměrně málo, dávám 2-3 keře. Z tmavých jsem zůstala už jen u Jap.truffel 1kousek. ... celý příspěvek > |  | Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 19.2.2014 Stále je v nabídce, ve skupině středně rostlá rajčata. V.L. |  | Gladioly (mečíky), 14.2.2014 Dostatečně hluboká výsadba. |  |
|  | Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 12.2.2014 Obávám se, že jinak než zakoupením na estonském webu nebo přímo v Rusku tato hybridní semena nezískáte. Zdejší diskutující museli investovat hutnou částku za drahé poštovné, když chtěli tuto odrůdu objevenou na est.webu a odzkoušenou průkopníkem a... celý příspěvek > |  | Papriky 2014, 11.2.2014 Pan mičurinec, vyndaváte před sušením semena nebo melete po usušení i s nimi? Můj otec před x lety taktéž pěstoval Hodonínskou, semena vyhodil a mlel jen čisté lusky. V zemích tradičního pěstování se to ale mele komplet, myslím že často i s... celý příspěvek > |  | Papriky 2014, 10.2.2014 Jíst se dají, ale není na nich moc co jíst, jsou to v podstatě tuhé slupky s velmi tenkou dužninou naplněné semeny. Jsou poplatny svému určení.Vlasta L. |  | Papriky 2014, 10.2.2014 Jak a na čem jste papriku mlel? Se semeny nebo bez? Vlasta L. |  | Svrab v uších u králíků, 7.2.2014 Nestačí jen odstranit mechanicky, nutno po vyčištění ucha použít antiparazitikum, aby došlo k zahubení roztočů, např Arpalit nastříkat na vatu na špejli a do vyčištěného ucha vetřít aby se dostalo všude. Sadisté stříkají do ucha přímo, ale pro zvíře... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|