|
Příspěvky uživatele - 48.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vzdálenost sazenic cypřišku, 6.1.2014 Dobrý den, ano dá se používat do živého plotu. Naopak bych řekla, že se i dost používá. Vzdálenost je uváděna v publikacích 50-60 cm, já je mám asi 70 cm a po 15ti letech jsou vysoké cca 6 metrů. Zastřihávám je nejen na vrcholcích, ale i po... celý příspěvek > |  | Prodat či neprodat, 30.12.2013 Ano, tak bych to brala i já. Jestli Vás to paní Marcelo těší, tak vydržte! I já když se lopotím, dospělé děti nemají zájem, i tak je zahrada můj veliký kůň, relax, prostě potěšení a pohlazení po duši. Držím Vám palce, ať je pro Vás zahrada radostí.... celý příspěvek > |  |
|  | Hosta odolná slimákům?, 30.12.2013 Dobrý den Lindo, některé bohyšky mi opravdu slimáci nežerou, ale o jaký druh se jedná, tak to Vám nepovím (mám je ještě po babičce). Já bych osobně brala boj se slimáky jako nekonečný a podle mé zkušenosti, se nedají zlikvidovat úplně. Záleží také... celý příspěvek > |  | Pivoňky - zmlazení?, 9.12.2013 Jen jsem znejistěla, že si to myslím prostě špatně. Dělám někde to samé co Vy, ale někde listy nechávám, pěkně se pak během léta zbarví a likviduji je až na podzim. Marcela |  | Pivoňky - zmlazení?, 9.12.2013 Já tedy myslela, že pivoňka má hlízu? Marcela |  | Pivoňky - zmlazení?, 9.12.2013 Dobrý den, pivoňky mi dělají to samé. Já mám ale radost, že jsou stále vyšší a vyšší a nádherně kvetou. Pivoňky jsou sázené v roce 1935, když se zakládala zahrada u domu! Já je jen přesadila a svazuji je, abych zabránila rozpadnutí, někdy až... celý příspěvek > |  | Rez hrušňová - vím jak na ní, 27.11.2013 Bohužel nesmí být nakažený jalovec ve vzdálenosti nejméně 200 m vzdušnou čarou. Jednak to je docela dálka a já tedy nevím co mají v ostatních zahradách. Marcela |  | Smrk omorika, 26.11.2013 Dobrý den Jakube, tak jednak doufám, že jste koupil stromek na sázení s kořeny, protože momentálně prodávají v OBI stromky bez kořenů, kmínky mají zapíchnuté v květináři a ten je ještě obalen v obalem. Jsou určeny jen na vánoce. Dívala jsem se tam po... celý příspěvek > |  | Hubeni mravencu na zahrade, 22.11.2013 Dobrý den Stando, to jsem fakticky nevěděla. Musím se přiznat, že by mě ani nenapadlo, že se na ty jejich nožičky bláto lepí. Mšice také občas likviduji postřikem a mravenci třeba v kuchyni nejsou také ideální. Letos jsme měli zvlášt štípavé, takže... celý příspěvek > |  | Hubeni mravencu na zahrade, 22.11.2013 Dobrý den, zdravím obyčejnou ženu z šumavského hvozdu! Díky za reakci, ale zasolovat zeminu, aby vše lépe rostlo, no co na to říct. Přeji Vám pěkný víkend! Marcela |  |
|  | Azalka střih/řez?, 21.11.2013 Dobrý den, já tedy vylamuji odkvetlé květy jen u rododendronů, u azalek ne a kvetou krásně každý rok! I když u azalek také píší, že se mají květy vylamovat. Je ale potřeba dát pozor, aby se neulámaly výhonky nových květů. Marcela
|  | Lze sazet i v zime?, 20.11.2013 Dobrý den, záleží co chcete sázet?! Marcela |  | Hubeni mravencu na zahrade, 19.11.2013 Dobrý den, tak mě to též docela pobavilo! Takovou ptákovinu vymyslet, to je tedy něco. Sůl do zahrady a s trochou mléka. Tak nám babička dávala na kašel mléko s trochou soli a je pravda, že to bylo pěkně hnusné. P.S. paní Popelková, doteď jsem si... celý příspěvek > |  | Pivoňka, 15.11.2013 Také bych je zasadila, abych se vyhnula předčasnému rašení ve sklepě, ale zakryla bych je chvojím. Marcela |  | Sušení jablek, 11.11.2013 Dobré odpoledne, též suším jen tak na přírodno. Jednak je to jednodušší a ochutit dodatečně se dá vše. Marcela |  |
 |
|
|
|