Příspěvky uživatele - 229.165

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krmítko s nášlapem?, 10.6.2015
My máme nášlapné krmítko asi rok a nemůžu si ho vynachválit. Otevře se i lehkým nášlapem, takže opravdu nehrozí, že by si měla slepice useknout hlavu, to je blbost. I když tam už stojí jen jedna (koupili jsme větší, kde vedle sebe mohou být 3... celý příspěvek >
Slepice nenesou vajíčka, 28.4.2015
Že jo, já si to taky říkala. Už jsem to nastudovala, jak to udělat. Zítra jdu na to, snad to zvládnu. A nekrmím jen zbytky, to by se slepičkám asi nelíbilo, psala jsem, mají nášlapná krmítka, uvnitř zrní. Zbytky mi nevadí, že sežerou... celý příspěvek >
Slepice nenesou vajíčka, 27.4.2015
Napravuji, doplňuji informace. Nyní máme 8 slepiček, 7 hnědých, 1 bílou. Měli jsme tři bílé, ale bohužel jednu mi "setla" dvířka u samozavíracích dveří (ručně vyrobené na otvírání v určitou hodinu), přetrhlo se lanko (už je nahrazeno lankem kovovým)... celý příspěvek >
Slepice nenesou vajíčka, 27.4.2015 Obsahuje fotku
Dobrý den, proč slepičky nesnáší už tady bylo popsáno mockrát. Přesto prosím i já o radu. Slepička přestala snášet, nesnášela asi něco přes týden, pak snesla jedno normální vajíčko, na třetí den mrňavé vajíčko. Pak zase 10 dní nic a dnes zase... celý příspěvek >
Vynesené slepice, 23.9.2014
Nám vezl kamarád slepice do Brna až někde od Poličky (nebo okolí, tam bydlí). Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho trvá, než začnou slepice zakoupené z velkochovu (roční) po převozu do domácího prostředí snášet? My už je máme doma takovou dobu a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika