Příspěvky uživatele - 67.147

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poznáte, co vyroste?, 25.5.2010
Nemohl by to být orlíček? K.
Mečíky ze semínek, 25.5.2010
Pane Boštička děkuju za radu :) Z misky nějak (ještě teda nevím jak) odstraním dno a dám ji celou do záhonu. Normálně mečíky zimuju ve sklepě, v dřevěné bedýnce. K nim na podzim přidám i tyhle nové s troškou vlhké rašeliny.  Snad některé... celý příspěvek >
Mečíky ze semínek, 25.5.2010
Loni jsem nestihla do vázy ustřihnout jeden mečík. Včely ho opylovaly a vytvořila se semena. Ty jsem jako správný kozel zahradník schovala a letos vysela. Rostlinky vyrostly asi až po 14 dnech, je jich tak 35 - 40% v porovnání s počtem semen. Ale... celý příspěvek >
Mečíky - dvě rostliny z jedné cibulky, 29.5.2009
Jak to myslíte, jaká je pod nimi půda? Spíše těžká, mokrá. Nedávám pod ně kupovanou zeminu, sadím do toho, co na záhoncích máme. Nepřihnojuji. K.
Mečíky - dvě rostliny z jedné cibulky, 29.5.2009
Dobrý den, chci se zeptat, jestli se dá nějak zabránit tomu, aby z jedné cibulky vyrostly dva mečíky. I když potom oba vykvetou, tak květy nejsou pěkně mohutné, velké. Můžu ten jeden ulomit jenom co vyleze? Abych tím nějak nenarušila i ten druhý a ta... celý příspěvek >
Co je to za keř?, 27.6.2008
Žádnou zvláštní péči nemá :) Nic s ní neděláme, ani ji nijak neřežeme. Jen se vystříahají suché větve, do živého nejdeme. K.
Co je to za keř?, 23.6.2008
Fotky jsem už dodala, akorát mi to trošku trvalo. K.
Co je to za keř?, 23.6.2008 Obsahuje fotku
Tento keř nám roste už několik desítek let před domem a nikdo neví jak se jmenuje. Kvete v květnu množstvím růžových květů. Plody jsou takové "chlupaté kuličky" které se rády zachytávají např. za oblečení nebo vlasy. Keř má taky řekla bych... celý příspěvek >
Jakým lepidlem zalepit díru v bazénové plachtě?, 30.5.2008
Dobrý večer, my máme díru v bazénové plachtě cca 1x1 cm. Myslíte, že by to šlo zalepit tím lepidlem co jste to lepil vy? A pokud ano, kde jste to lepidlo sehnal? A opravdu drží tak fest jak píšete? Díky za odpověď. Kamila - KamilaSurovcova@seznam.cz
Maliny - tráva, 11.4.2008
Na zahradě máme nasazené maliny, ale roste mezi nimi tráva, která nejde dobře vysékat. Tak bychom se jí chtěli nadobro zbavit. Máte někdo radu (nápad,...) jak se trávy v malinách zbavit? Nějakým postřikem? Ale jakým, aby to přežily maliny? Děkuju za... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika