|
Příspěvky uživatele - 67.147
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poznáte, co vyroste?, 25.5.2010 Nemohl by to být orlíček? K. |  | Mečíky ze semínek, 25.5.2010 Pane Boštička děkuju za radu :) Z misky nějak (ještě teda nevím jak) odstraním dno a dám ji celou do záhonu.
Normálně mečíky zimuju ve sklepě, v dřevěné bedýnce. K nim na podzim přidám i tyhle nové s troškou vlhké rašeliny. Snad některé... celý příspěvek > |  |
|  | Mečíky ze semínek, 25.5.2010 Loni jsem nestihla do vázy ustřihnout jeden mečík. Včely ho opylovaly a vytvořila se semena. Ty jsem jako správný kozel zahradník schovala a letos vysela. Rostlinky vyrostly asi až po 14 dnech, je jich tak 35 - 40% v porovnání s počtem semen. Ale... celý příspěvek > |  | Mečíky - dvě rostliny z jedné cibulky, 29.5.2009 Jak to myslíte, jaká je pod nimi půda? Spíše těžká, mokrá. Nedávám pod ně kupovanou zeminu, sadím do toho, co na záhoncích máme. Nepřihnojuji. K. |  | Mečíky - dvě rostliny z jedné cibulky, 29.5.2009 Dobrý den, chci se zeptat, jestli se dá nějak zabránit tomu, aby z jedné cibulky vyrostly dva mečíky. I když potom oba vykvetou, tak květy nejsou pěkně mohutné, velké. Můžu ten jeden ulomit jenom co vyleze? Abych tím nějak nenarušila i ten druhý a ta... celý příspěvek > |  | Co je to za keř?, 27.6.2008 Žádnou zvláštní péči nemá :) Nic s ní neděláme, ani ji nijak neřežeme. Jen se vystříahají suché větve, do živého nejdeme. K. |  | Co je to za keř?, 23.6.2008 Fotky jsem už dodala, akorát mi to trošku trvalo. K. |  | Co je to za keř?, 23.6.2008  Tento keř nám roste už několik desítek let před domem a nikdo neví jak se jmenuje. Kvete v květnu množstvím růžových květů. Plody jsou takové "chlupaté kuličky" které se rády zachytávají např. za oblečení nebo vlasy. Keř má taky řekla bych... celý příspěvek > |  | Jakým lepidlem zalepit díru v bazénové plachtě?, 30.5.2008 Dobrý večer, my máme díru v bazénové plachtě cca 1x1 cm. Myslíte, že by to šlo zalepit tím lepidlem co jste to lepil vy? A pokud ano, kde jste to lepidlo sehnal? A opravdu drží tak fest jak píšete? Díky za odpověď. Kamila - KamilaSurovcova@seznam.cz |  | Maliny - tráva, 11.4.2008 Na zahradě máme nasazené maliny, ale roste mezi nimi tráva, která nejde dobře vysékat. Tak bychom se jí chtěli nadobro zbavit. Máte někdo radu (nápad,...) jak se trávy v malinách zbavit? Nějakým postřikem? Ale jakým, aby to přežily maliny? Děkuju za... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|