|
Příspěvky uživatele - 106.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fotky kurníku a slepic, 1.7.2015  Tak pokus č.2 |  | Fotky kurníku a slepic, 1.7.2015 Další foto |  |
|  | Fotky kurníku a slepic, 1.7.2015 Máme ho tepeve od neděle a zatím je "hodný". Společnic má 8 a myslím, že se jim "věnuje" dostatečně a neútočí na ně ani na nás. Jediný problém, že každý večer ho manžel musí odnést do kurníku, kam zatím sám odmítá chodit ...
Jinak my... celý příspěvek > |  | Fotky kurníku a slepic, 1.7.2015 Díky moc za Vaši pochvalu mého miláčka /kohouta/ ... Manžel není z oboru, jen takového kohouta ještě neviděl no a popravdě, ani já ne. Ani nikde na netu jsem ho nenašla. Paní, od které jsme ho koupili, mi říkala, že je to rarita, tak jí budu věřit |  | Fotky kurníku a slepic, 30.6.2015  Poraďte prosím |  | Ranne tresne, 30.5.2013 Myslím, že jste si nikdo téměř nevšiml poznámky o ptactvu. Celý rok špačka nevidím, ale jak koncem května dozrajou, už jsou tady. Z dalekého okolí. Sedí na dubu a mají čas až už nikoho nebude bavit je odhánět. A jak jim ty pecky obalené... celý příspěvek > |  | Co je to za odrůdu 2, 7.11.2012 croncelské |  |
 |
|
|
|