Příspěvky uživatele - 139.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak donutit slepici, aby sedla, 6.8.2012
Já pro líhně moc nejsem.Za 1.jsou zbytečně drahé a za 2.máte potom práci s kuřátky.Když Vám je vysedí kvočna, postará se o ně.Hedvábničky jsou skvělé.Taky je máme.Máme 2slepičky a 1 kohoutka.Určitě tady někde najdete i fotku. Máme 8 nosnic a... celý příspěvek >
Drtíte kosti?, 5.8.2012
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s drcením kostí pro slepičky?Jaké kosti jim drtíte?Jen drůbeží?A smí se i syrové?Máte někdo zkušenost s jiným drtičem, než pákovým?Díky za odpovědi a informace Jandovi
Jak donutit slepici, aby sedla, 5.8.2012
Dobrý den, slepičku kvokat nedonutíte.Když už sedí pár dní, tak bych řekla, že je pozdě začít shánět oplodněná vajíčka.To chtělo hned.Kuřátka se vylíhnou za 21dní.Teď ještě záleží, jaká slepička Vám sedí.Pokud je to nějaký nosný hybrid, tak tam se... celý příspěvek >
Kukaň na kolik slepic?, 24.7.2012
Zdravím, počítejte tak jedno hnízdo na 3slepice.Ony se tam za dopoledne vystřídaj. Jaký tvar to hnízdo a vchod má, je vážně úplně jedno.Hlavní je, aby bylo co nejdál od světla. Vystlat senem, nebo slámou.Sláma je lepší, protože tolik... celý příspěvek >
Jak podávat cibuli a česnek drůbeži proti parazitům, 17.7.2012
Dobrý večer, taky jsem tuto informaci zaznamenala.Někde jsem četla, že stačí jednou do půl roka zamíchat do krmení.Tak to dělám tak, že jednou za čas-cca každý třetí měsíc, holkám přidám do bašty kousek nasekané cibule.Tak nějak půlku z malé cibule.... celý příspěvek >
Dominant - ano nebo ne?, 17.7.2012
Zdravím, v žádném případě se Vám nebudou prát.Z Hořešovic mám taky slepičky a to 4 bílé Legh. 2 horaly,1 kropenatou a 1 sasex. Horaly začaly snášet jako první, Leghornám jsme museli zastřihnout křídla, protože opravdu létají.Ta kropenatá je... celý příspěvek >
Mladé slepičky a nenesou, 14.7.2012
Taky nám začala jedna frajerka kvokat.Začaly snášet v červnu, takže je máme celkem stejně staré.Ale snáší stále stejně, zatím to na žádné přepeřování nevypadá.Bohužel kohouta máme ještě malého, takže kuřátka nebudou--až na jaře. Zdraví Jandovi
Slepice a zrní, 9.7.2012
Když už jsem tady natrefila na toto téma, tak se taky zeptám na zkušenosti s pšenicí.Myslíte si, že stačí, když mají holky krmítko s pšenicí jen v kurníku? Mají ho stále plné, ať si nazobou, kolik chtějí.Jen ta pšenice tolik neubývá, jako když jim ji... celý příspěvek >
Sedí Dominant na vajíčkách?, 9.7.2012
Dobrý den, právě nám zasedla jedna hybridka    holka je z toho asi trochu zaskočená, jeden den sedí v jednom hnízdě, druhý den v jiném.Kohouta nemáme, tak jí vajíčka vždy seberu.To se naštve, jde se nazobat ale večer zase sedí. Opravdu... celý příspěvek >
Slepice žere vejce, 29.6.2012
Zdravím, tak máme po problému.Opravdu stačilo jen přidat vápník a vajíčka jsou celá.Žádná si jich ani nevšimla.Jsem ráda, nebude ani pilník, ani polívka
Fotky kurníku a slepic, 27.6.2012 Obsahuje fotku
Naše holky na hřadu Jandovi
Slepice žere vejce, 27.6.2012
Tak už nás to také potkalo  .  Dnes jsem našla jedno vajíčko sežrané. Hned jsem holkám nasypala na zem dostatek drcených skořápek a uvidíme zítra.nevím, jak zjistím, která z nich to dělá. Všechny měly totiž zobáky čisté, když jsem... celý příspěvek >
Fotky kurníku a slepic, 3.6.2012 Obsahuje fotku
Zdravím, posílám aktuální foto našeho výběhu.Kuřice jsme přivezli na konci března a výběh měly krásný, zeleňoučký. No a podívejte teď.Bohužel je zrovna velké sucho a tráva místo aby se zelenala, tak schne, takže není ani kde sekat.
Máte někdo zkušenosti s hedvábničkami?, 3.6.2012
Dobrý den, prosím Vás, je pravda, že hedvábničky nesmí zmoknout?A když začne krápat, je třeba je zahnat, nebo si zalezou samy? Děkuji za rady Jandová
Krev na vejci a kloace, 3.6.2012
Dobrý den, my jsme u jedné slepičky taky měli vajíčko ušpiněné od krve.Ale tady jsem se dočetla, že se to stává u mladých slepiček.Druhý den žádné vajíčko nesnesla a další den už bylo vajíčko čisťounké.Jandová
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika