Příspěvky uživatele - 43.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vylupování fazolí, 13.11.2012
Dělá se to tak, že se lusky dají do nějakého pytle (pytlíku) a ten se pošlape. Většina fazolí se tímto způsobem vyloupe, pak už zbývá jen oddělit fazole od suchých lusků - tzn. buď přebrat nebo vyfoukat nebo přesít na sítu, které má o trochu menší... celý příspěvek >
Šroty a domácí krmné směsi, 22.5.2012
Zdravím, měl bych otázku, jestli je možné, aby uhynuly slepice po tom, co sežraly granule určené ovcím.Nevím, jestli se přežvýkavcům přidává močovina nebo co by mohlo slepicím vadit. Děkuji za odpověd.
Fotky kurníku a slepic, 11.5.2012
U Vás budou jak v nedobytné tvrzi(myslím tím na kopci). Potom prosím přidejte fotky vnitřku.Já to stavěl sám bez zkušeností, tak kdyby bylo něco pro inspiraci.Snášedla jsem umístnil 65cm nad zemí a slépky prdí na ně, ne do nich.Ted jsem dal... celý příspěvek >
Nenesou, 30.4.2012
Dobrý den, mám tu samou zkušenost, také je mám doma 14 dnů a také nic.Přitom mají na co si ani nevzpomenou.Připisuji to aklimatizaci.
Šroty a domácí krmné směsi, 20.4.2012
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je vhodné krmit slepice prosem a v jakém množství.Děkuji
Jakou trávu do ovocného sadu, 24.3.2012
Prosím vás, přemýšlím jakou trávu do ovocného sadu, luční směs? děkuji za rady..
Pumpa Standard II nebo Standard T, 28.3.2011
Rozdil je v tom, ze standard T je "tlakova", tzn. ze nahore v cerpacim stojanu neni dira a po pripojeni hadice muzete cerpat vodu tlakove i do vyse polozenych mist nebo s ni postrikovat. To by u pumpy standard II neslo, protoze by vam voda vytekala... celý příspěvek >
Jahody sázet ještě teď nebo až v dubnu?, 8.10.2010
mám stejnou otázku, tak doufám, že nám brzy někdo poradí :) Dostala jsem pár sazenic stáleplodících jahod v kelímcích, krásně kvetou... a já nevím, jestli je ještě vysadit (a jak) nebo je zkusit nechat přes zimu tak, jak jsou.. Předem moc děkuji za... celý příspěvek >
Jakou koupit farmářku, 27.3.2009
já osobně jsem potřeboval pilu prp lehčí těžbu měkého dřeva a neměl jsem peněz tak jsem zariskoval a koupil si partnerku 422 a bez problémů jsem kácel topoly a vrby o průměru 1 až 1,5metru aročně jsem si připravil asi35kubíků a mám ji 3 roky a jsem s... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika