|
Příspěvky uživatele - 64.242
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pružinový jateční přístroj na králíky, 30.12.2012 okopčeno:
Postup při zabíjení králíka:
Na pracovním stole uchopíme králíka jednou rukou za uši, druhou rukou přiložíme již nataženou pistoli do oblasti mozku, tj. do týla nebo mezi uši, lehce přitlačíme a palcem, nebo... celý příspěvek > |  | Králíci - očkování, 28.12.2012 Preventivně bych vás také nechal pít pořád octovou vodu.Ocet nemůže nahradit acidofilní přípravky které zabraní perforaci vnitřností.Ocet zabije kokcidionálního prvoka, ale narušení vnitřností nezahojí, naopak je dále naleptává |  |
|  | Kohout klopí hlavu na jednu stranu, 18.12.2012 uhlí je dobré jen jednou týdně, odbourává vit.A |  | Kohout klopí hlavu na jednu stranu, 18.12.2012 přeléčit proti kokcidióze sulfacoxem |  | Fotky kurníku a slepic, 7.12.2012  no tak teď jste mě rozesmál o trusném stolu nic nevíte, ale že mě shnije osb deska víte určitě...kde by se vzala vlhkost v kurníku??To je naprosto nepřípustné průvan a vlhko(hniloba) užádného zvířete a chovného zařízení..takových kurníků mám cca... celý příspěvek > |  | Fotky kurníku a slepic, 6.12.2012  nemusí být zděný, stačí izolace a je ok..na trus mám trusný stůl, jen stáhnu modrou autoplachtu s trusem a vezmu to vapkou..ovšem máte pravdu se stínem |  | Sedí Dominant na vajíčkách?, 2.12.2012 dvě nejsilnější proto, že byly stučnělé a proto se rozkvokali..nesmíte překrmovat |  | Proč nesedí na hřadle?, 29.11.2012 večer v kurníku posvítit modrým tlumeným světlem (modré slepice tolik nevnímá) vysadit na hřady tak dvakrát, třikrát v týdnu |  | Proč nenesou, 15.11.2012 ještě jsem zapoměl, že je kratší den a tak od 4h ráno do rozednění přisvěcujte aby měly 12-14h světla... stačí diodové světlo, nebo 25w žárovka... na noc nesvítit, je to špatné na jejich stres po zhasnutí |  | Proč nenesou, 15.11.2012 přepeřují..přidejte živočišné bílkoviny(maso, škvarky,hrst psích granulí atd.) denně čisou vodu... letos to je se snáškou u všech plemen horší, záleží na počasí, teplotě,nad.výšce, kurníku,krmení atd... to jsou základní věci které by měl každý... celý příspěvek > |  |
|  | Malé hřebínky a trhání peří, 13.11.2012 přidejte živočišné bílkoviny, maso,granule pro psy, sádlo se škvarkama atd, |  | Výkrm kuřat, 12.11.2012 objednejte si přímo vejce brojlerů, protože máte výkrm 40 dnů, takhle u plemene,5-6 měsíců |  | Slepice v zimě, 29.10.2012  pouštějí se běžně, jen za velkých mrazů jen na chvilku..abych nemusel vše psát tak jsem něco okopčil na konkurenčním webu, nebo ba jste ho museli navštívit a najít co požadujete za odpověď
Po celou dobu chovu je potřebný grit nebo písek, zejména... celý příspěvek > |  | Teplota v kurníku, 28.10.2012 slepice vydrží když není průvan a vlhko -20st v pohodě, jen se musí namazat hřebínky a laloky a nechat zavřené za těchto mrazů... když budete mít v kurníku kolem nuly nic se neděje a o nudě a bez světla zavřené si přivodíte malér!!! začnou z nudy... celý příspěvek > |  | Teplota v kurníku, 27.10.2012 nenene, pozor celkově by nemělo denní a přisvětcovaní přesáhnout 14h pak to nosnice unavuje a naopak snáška se snižuje..Doporučuje se přisvětcovat ráno 2-3h před rozedněním aby to dalo od východu do západu slunce 14h... večer se nedoporučuje, protože... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|