|
Příspěvky uživatele - 75.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč umírají malá kuřátka, 4.5.2012 Koupíme je ještě jednou, pokud bude opět tak velký úhyn, chov ukončím. Viděla jsem jak se kuře rozběhlo, udělalo kotrmelec a už se nezvedlo, za pár hodin je po něm. Asi si buď zlomí vaz nebo ho trefilo... |  | Proč umírají malá kuřátka, 4.5.2012 Dost vody mají tak, že ji kontroluji, aby jim nikdy nedošla, mají ji v pítku, kde se máchat nemůžou, takže se nenamočí. jsou v zateplené místnosti, kde je stále cca 25 st a mají udělanou žárovku ze starého infrazářiče, 60W, když je jim horko sami si... celý příspěvek > |  |
|  | Proč umírají malá kuřátka, 3.5.2012 Dobrý den, jsem začínající chovatelka a potřebuji poradit. Pořídila jsem si 10 3denních brojlerů, do týdne 4 nepřežili. Dávám jim krmení BR1, vody mají dost, teplo také. Prý je raní mrtvice? Teď jsem koupila dalších 10 a opět 2 nepřežila, mám je... celý příspěvek > |  |
|
|
|