Příspěvky uživatele - 75.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč umírají malá kuřátka, 4.5.2012
Koupíme je ještě jednou, pokud bude opět tak velký úhyn, chov ukončím. Viděla jsem jak se kuře rozběhlo, udělalo kotrmelec a už se nezvedlo, za pár hodin je po něm. Asi si buď zlomí vaz nebo ho trefilo...
Proč umírají malá kuřátka, 4.5.2012
Dost vody mají tak, že ji kontroluji, aby jim nikdy nedošla, mají ji v pítku, kde se máchat nemůžou, takže se nenamočí. jsou v zateplené místnosti, kde je stále cca 25 st a mají udělanou žárovku ze starého infrazářiče, 60W, když je jim horko sami si... celý příspěvek >
Proč umírají malá kuřátka, 3.5.2012
Dobrý den, jsem začínající chovatelka a potřebuji poradit. Pořídila jsem si 10 3denních brojlerů, do týdne 4 nepřežili. Dávám jim krmení BR1, vody mají dost, teplo také. Prý je raní mrtvice? Teď jsem koupila dalších 10 a opět 2 nepřežila, mám je... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika