|
Příspěvky uživatele - 63.255
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč umírají malá kuřátka, 26.7.2012 Mám podobný problém. Koupila jsem z KAVAPA 10 denní brojlery, zrovna bylo chladno, tak jsem je nechala teple, ještě jsem jim svítila. Po 5 dnech jsem je pomalu začala zvykat ven. Máme postavený takový dřevěný chlívek, zateplený,s okny, aby se dalo... celý příspěvek > |  | Osázení dřevěných truhlíků, 24.6.2011 Chystám se osadit (letos už to asi nestihnu)velké dřevěné truhlíky(zhruba metrové). Protože jsem měla dosud menší plastové, přemýšlím, jak na to- vyložit truhlík igelitem, zasypat zemí a osadit květinami, (jeden bych chtěla asi minijehličnany) a nebo... celý příspěvek > |  |
|  | Sloní noha, 22.1.2011 Sice to sem úplně nepatří, ale "odchází" mi tato rostlina, žloutnou listy a "cibule" je povadlá.Při přesazení jsem zjistila, že i kořínky jsou nanicovaté... lze to ještě nějak zachránit? Třeba nějak seříznout nebo něco? Je jí... celý příspěvek > |  |
|
|
|