|
Příspěvky uživatele - 87.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krmení slepic v zimě, 30.12.2014 Dobrý večer, rádcové! Všem děkuji za zastavení a reakce, jsem moc ráda, že jsem našla tyto stránky! Jste moc milí, nad pochvalou posledního hosta jsem se snad až začervenala. Jak tak čtu vaše příspěvky, snad bych i uvažovala o tom, že si slípky... celý příspěvek > |  | Krmení slepic v zimě, 30.12.2014 Veselko, děkuji za reakci. Inspirovala mně v tom, že si slepičky nedovedou vyrobit dost tepla. Udělala jsem jim v kurníku menší, zateplený (starými koberci na konstrukci) prostor cca 1,5x1,5m s bidýlkem, kde můžou hřadovat. Psala jsem, že je kurník... celý příspěvek > |  |
|  | Krmení slepic v zimě, 30.12.2014 Děkuji moc za odpověď. Ano, nejraději bych pipky vrátila, ale zatím to nejde. Ale vaše odpověď mi hodně pomohla. Měla jsem strach, abych něco nezanedbala a slepicím svou "péčí" neublížila. Jsou asi 2, možná 3 roky staré, dříve jich bylo větší hejno -... celý příspěvek > |  | Krmení slepic v zimě, 28.12.2014 Prosím zkušenější i radu. Asi před dvěma měsíci jsem dostala na starost dvě slepičky, plemeno neznám, ale jsou to normální, takové hnědé - spíš rezaté. Jsme na venkově, máme nepoužívaný zděný chlívek, tam mají slepice svůj kurník, hřad, podestýlku a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|