|
Příspěvky uživatele - 196.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 3.2.2017 Tady by Vám nikdo Jojo pro nespolehlivou chuť nedoporučil. Ale zdá se, že ženy nejsou na chuť ovoce tak náročné. Alespoň u nás doma to tak je. |  | Rajčata 2017, 3.2.2017 To mám vždycky radost, když tady někomu chutná nejvíc odrůda, která se musí shánět někde "po všech čertech". Co takhle nějaká, co je běžně dostupná? |  |
|  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 3.2.2017 Když už chcete mermomocí něco z Joja, tak zkuste Jofelu, Jogantu, Jolinu. Typoval bych, že všechny budou lepší než ten "šunt" Jojo. Jofelu tady chválila "dvěstěčtyřicetosmička". |  | Hrušky z obchodu, 3.2.2017 Optimální Braeburn má výraznou, ale přitom silně harmonicky sladce navinulou chuť. Proste dostatečně sladkou s příjemnými kyselinkami. Je plná, "nabušená". Taková dosti ideálně jablečná. |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 3.2.2017 Jojo je u mě odepsaná položka. Takové odrůdy nekupujte a nesázejte. |  | Konvert, 31.12.2016 Pročpak nepíšete o této odrůdě hrušně KONVERT (Konference x Madame Verte)? Zajímavé křížení, ne? A právě jedním z rodičů je Madame Verte. Třeba bude mít tento kříženec lepší vlastnosti než původní odrůda. |  | Boscova lahvice a Salisbury, 31.12.2016 Vďaka, Ivane, za fotky. Podle nich se zdá, že Salisburyova má trochu jiný tvar plodů, než Boscova flaša, chuť si představuju o něco sladší než u Boscovy. Bratranec se pletl, u starého domu jsme měli Boscovu. Do té Dolní Dobrouče bych si mohl zajet,... celý příspěvek > |  | Harbo, 30.12.2016 Asi u jediného plodu, který jsem kdy jedl, si nevzpomínám, jak chutnal. Byl to plod odrůdy Xénie. Těsně po něm jsem ochutnal plod Harbo a to byla docela kořenitá "pecka" typu Boscovy lahvice. Výraznější než třeba Jizera. Možná, že někdo jiný má z... celý příspěvek > |  | Hrušeň Dicolor, 30.12.2016 Zakopaný pes možná v chuti, ale to postupné zrání s náhlým hniličkovatěním dělaly i zdejší plody. |  | Harbo, 30.12.2016 Co takhle kříženec Boscovy lahvice a Hardenpontovy s názvem HARBO? Jaká je vlastně ta Hardenpontova, pane Hlavatý? |  |
|  | Hrušeň Dicolor, 30.12.2016 To bude ono, prostě to nechytnete, ani kdyby jste se rozkrájel. Z množství plodů ochutnáte tak tři. Proto nemám zájem, i když je jinak skvělá. |  | Hrušeň Dicolor, 30.12.2016 Vůbec si nemyslím, že to náhlé dozrávání a hniličkovatění Madame Verte je nějaká výhoda. Vůbec to nemusí být v řádech týdnů a je to spíš pro zlost. Pořád nic a pak jsou některé plody v trapu a některé stále tvrdé a ke konzumaci není ani jeden. To... celý příspěvek > |  | Soumrak pěstování meruněk z Escande?, 30.12.2016 Tady mně zmrzly až plůdky. Zkáza se projevila až po noci na 29.4.2016, ale je možné, že škody byly už předtím. Mimo Kiota žádná meruňka z Escande neobstála. Otázka je, jestli je možné z Kiota vypěstovat větší strom, zatím se to moc nezdá. Chuťově je... celý příspěvek > |  | Armida, 30.12.2016 Dobře, takže podle pana Vysloužila se řídit nebudeme. A ta mikrolokalitka nebude u pana PP taky nějak zvlášť závratná. Pokud vím, tak často psal něco o mrazové kotlince, jak vyšité. Ale zase by tam nemuselo tolik foukat. |  | Boscova lahvice a Salisbury, 30.12.2016 Pane inženýre, bude třeba sehnat plody Boscovy lahvice a Salisbury a porovnat je, jak vzhledově, tak chuťově. Myslíte, že by jste mohl příští rok sehnat nějaké plody k porovnání? |  |
 |
|
|
|