Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 3.2.2017
Tady by Vám nikdo Jojo pro nespolehlivou chuť nedoporučil. Ale zdá se, že ženy nejsou na chuť ovoce tak náročné. Alespoň u nás doma to tak je. 
Rajčata 2017, 3.2.2017
To mám vždycky radost, když tady někomu chutná nejvíc odrůda, která se musí shánět někde "po všech čertech". Co takhle nějaká, co je běžně dostupná? 
Když už chcete mermomocí něco z Joja, tak zkuste Jofelu, Jogantu, Jolinu. Typoval bych, že všechny budou lepší než ten "šunt" Jojo. Jofelu tady chválila "dvěstěčtyřicetosmička".
Hrušky z obchodu, 3.2.2017
Optimální Braeburn má výraznou, ale přitom silně harmonicky sladce navinulou chuť. Proste dostatečně sladkou s příjemnými kyselinkami. Je plná, "nabušená".  Taková dosti ideálně jablečná. 
Jojo je u mě odepsaná položka. Takové odrůdy nekupujte a nesázejte. 
Konvert, 31.12.2016
Pročpak nepíšete o této odrůdě hrušně KONVERT (Konference x Madame Verte)? Zajímavé křížení, ne? A právě jedním z rodičů je Madame Verte. Třeba bude mít tento kříženec lepší vlastnosti než původní odrůda.
Boscova lahvice a Salisbury, 31.12.2016
Vďaka, Ivane, za fotky. Podle nich se zdá, že Salisburyova má trochu jiný tvar plodů, než Boscova flaša, chuť si představuju o něco sladší než u Boscovy. Bratranec se pletl, u starého domu jsme měli Boscovu. Do té Dolní Dobrouče bych si mohl zajet,... celý příspěvek >
Harbo, 30.12.2016
Asi u jediného plodu, který jsem kdy jedl, si nevzpomínám, jak chutnal. Byl to plod odrůdy Xénie. Těsně po něm jsem ochutnal plod Harbo a to byla docela kořenitá "pecka" typu Boscovy lahvice. Výraznější než třeba Jizera. Možná, že někdo jiný má z... celý příspěvek >
Hrušeň Dicolor, 30.12.2016
Zakopaný pes možná v chuti, ale to postupné zrání s náhlým hniličkovatěním dělaly i zdejší plody.
Harbo, 30.12.2016
Co takhle kříženec Boscovy lahvice a Hardenpontovy s názvem HARBO? Jaká je vlastně ta Hardenpontova, pane Hlavatý?
To bude ono, prostě to nechytnete, ani kdyby jste se rozkrájel. Z množství plodů ochutnáte tak tři. Proto nemám zájem, i když je jinak skvělá.
Vůbec si nemyslím, že to náhlé dozrávání a hniličkovatění Madame Verte je nějaká výhoda. Vůbec to nemusí být v řádech týdnů a je to spíš pro zlost. Pořád nic a pak jsou některé plody v trapu a některé stále tvrdé a ke konzumaci není ani jeden. To... celý příspěvek >
Soumrak pěstování meruněk z Escande?, 30.12.2016
Tady mně zmrzly až plůdky. Zkáza se projevila až po noci na 29.4.2016, ale je možné, že škody byly už předtím. Mimo Kiota žádná meruňka z Escande neobstála. Otázka je, jestli je možné z Kiota vypěstovat větší strom, zatím se to moc nezdá. Chuťově je... celý příspěvek >
Armida, 30.12.2016
Dobře, takže podle pana Vysloužila se řídit nebudeme.  A ta mikrolokalitka nebude u pana PP taky nějak zvlášť závratná. Pokud vím, tak často psal něco o mrazové kotlince, jak vyšité. Ale zase by tam nemuselo tolik foukat.
Boscova lahvice a Salisbury, 30.12.2016
Pane inženýre, bude třeba sehnat plody Boscovy lahvice a Salisbury a porovnat je, jak vzhledově, tak chuťově. Myslíte, že by jste mohl příští rok sehnat nějaké plody k porovnání?
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika