Příspěvky uživatele - 86.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se zbavit mechu, 29.8.2008 Obsahuje fotku
Tak tedy pro upřesnění. Mechu se zbavovat nehodlám, nevidím k tomu žádný důvod - viz mé příspěvky výše. Švestky rodí vždy, přestože v okolí mnohdy ne. Je tam i pár jabloní. Na zavlažování se používá dešťová voda ze střechy. Pár fotek části zahrady na... celý příspěvek >
motorová pila Hecht 945, 29.7.2008
Zdravím. Nevím jaké čekáte reakce na váš dotaz, ale pravděpodobně se tady rozvine opakovaně diskuze o motorových pilách. Cena bude pomalu s doporučeními stoupat nahoru a vy v tom nakonec budete mít guláš. Projděte jednotlivá vlákna o pilách (je jich... celý příspěvek >
Sekačky Stiga, 22.7.2008
Jsem rovněž majitelem této sekačky a pojezd jsem musel taktéž upravit podle svých potřeb. V návodu naleznete na str. 3, obr. 4.2, správné nastavení napnutí řemene, kdy mezera by měla být 6mm. Tuto matici naleznete pod plastovým kloboučkem vedle... celý příspěvek >
Briggs, 21.7.2008
Výměna oleje je, dle návodu, u jednotlivých typů motoru podle tzv. motohodin. U B&S většinou 10hod. Z toho vyplývá, že je to pouze velmi strohý informativní údaj, po jakou dobu byl motor v provozu. Např. u Hondy je to 20hod. Místo umístění je... celý příspěvek >
Nová pila, 15.7.2008
Přesně, jak uvádí pan J.S. U Solo tak 1/3 ot. A protože je ten rozsah tak malý, tak si myslím, že i neservisák s trochou dobrého sluchu a citu si pilu dokáže sám nastavit. Já to musel takto udělat (servis daleko). Pila neměla při řezu výkon.
Nová pila, 15.7.2008
Děkuji za reakci. Nejsem si zcela jist, ale myslím, že šrouby L, H o 1 a 1/4 ot. ani nemohu otočit. Pouze nepatrně. Pila Solo 636. Tak tam dorazy asi jsou.
Nová pila, 15.7.2008
Z vašeho příspěvku jsem pochopil, že pokud jsou na šroubech L, H omezující dorazy, nic nebrání tomu, abych karburátor seřídil mimo servis, když potřebuji pilu podle zvuku, kouře, akceleraci a výkonu při zatížení seřídit, aby šlapala O.K. Myslím, že... celý příspěvek >
Jak se zbavit mechu, 23.6.2008
Na zahradě máme mech poměrně hodně zastoupen pod ovocnými stromy. Je tam stín a vlhko, tak neschne a vypadá svěže. V tomto případě je to pro mne výhodou, protože nemusím tak často sekat. Tato část zahrady je na jaře zcela poseta petrklíči. A projít... celý příspěvek >
Redukce na ventil barelu 1000l, 28.5.2008
Zdravím. Potřeboval bych nějaký tip, kde sehnat redukci na výpustný ventil plastového barelu 1000l - kvádr s kovovou klecí. Výpust je průměru 60mm s vnějším závitem. Domnívám se, že je to 2 3/8". Je potřeba to zredukovat na daleko menší průměr, aby... celý příspěvek >
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 26.5.2008
Zdravím všechny. Mé potřeby jsou podobné jako autora původního příspěvku. Cenový level je u mě podstatně níže. Rovná plocha. Pozemek 1200m2. Údržbu potřebuji udělat pouze kolem 18 stromů a plotu - pouze tráva. Pár keřů Zlatého deště. Narazil jsem na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika