|
Příspěvky uživatele - 86.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se zbavit mechu, 29.8.2008  Tak tedy pro upřesnění. Mechu se zbavovat nehodlám, nevidím k tomu žádný důvod - viz mé příspěvky výše. Švestky rodí vždy, přestože v okolí mnohdy ne. Je tam i pár jabloní. Na zavlažování se používá dešťová voda ze střechy. Pár fotek části zahrady na... celý příspěvek > |  | motorová pila Hecht 945, 29.7.2008 Zdravím. Nevím jaké čekáte reakce na váš dotaz, ale pravděpodobně se tady rozvine opakovaně diskuze o motorových pilách. Cena bude pomalu s doporučeními stoupat nahoru a vy v tom nakonec budete mít guláš. Projděte jednotlivá vlákna o pilách (je jich... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačky Stiga, 22.7.2008 Jsem rovněž majitelem této sekačky a pojezd jsem musel taktéž upravit podle svých potřeb. V návodu naleznete na str. 3, obr. 4.2, správné nastavení napnutí řemene, kdy mezera by měla být 6mm. Tuto matici naleznete pod plastovým kloboučkem vedle... celý příspěvek > |  | Briggs, 21.7.2008 Výměna oleje je, dle návodu, u jednotlivých typů motoru podle tzv. motohodin. U B&S většinou 10hod. Z toho vyplývá, že je to pouze velmi strohý informativní údaj, po jakou dobu byl motor v provozu. Např. u Hondy je to 20hod. Místo umístění je... celý příspěvek > |  | Nová pila, 15.7.2008 Přesně, jak uvádí pan J.S. U Solo tak 1/3 ot. A protože je ten rozsah tak malý, tak si myslím, že i neservisák s trochou dobrého sluchu a citu si pilu dokáže sám nastavit. Já to musel takto udělat (servis daleko). Pila neměla při řezu výkon. |  | Nová pila, 15.7.2008 Děkuji za reakci. Nejsem si zcela jist, ale myslím, že šrouby L, H o 1 a 1/4 ot. ani nemohu otočit. Pouze nepatrně. Pila Solo 636. Tak tam dorazy asi jsou. |  | Nová pila, 15.7.2008 Z vašeho příspěvku jsem pochopil, že pokud jsou na šroubech L, H omezující dorazy, nic nebrání tomu, abych karburátor seřídil mimo servis, když potřebuji pilu podle zvuku, kouře, akceleraci a výkonu při zatížení seřídit, aby šlapala O.K. Myslím, že... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit mechu, 23.6.2008 Na zahradě máme mech poměrně hodně zastoupen pod ovocnými stromy. Je tam stín a vlhko, tak neschne a vypadá svěže. V tomto případě je to pro mne výhodou, protože nemusím tak často sekat. Tato část zahrady je na jaře zcela poseta petrklíči. A projít... celý příspěvek > |  | Redukce na ventil barelu 1000l, 28.5.2008 Zdravím.
Potřeboval bych nějaký tip, kde sehnat redukci na výpustný ventil plastového barelu 1000l - kvádr s kovovou klecí. Výpust je průměru 60mm s vnějším závitem. Domnívám se, že je to 2 3/8". Je potřeba to zredukovat na daleko menší průměr, aby... celý příspěvek > |  | Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 26.5.2008 Zdravím všechny.
Mé potřeby jsou podobné jako autora původního příspěvku. Cenový level je u mě podstatně níže. Rovná plocha. Pozemek 1200m2. Údržbu potřebuji udělat pouze kolem 18 stromů a plotu - pouze tráva. Pár keřů Zlatého deště. Narazil jsem na... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|